Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα πει “δε με φοβίζουν αυτά της τα ξεσπάσματα αυτό σημαίνει πως κάτι νιώθει”.

Χαρά στην υπομονή σου…

Ο Πέτρος βγάζει την μπλούζα του που καίγεται και πατώντας την καταφέρνει να την σβήσει. Είναι έξαλλος, αλλά συγκρατείται και δεν ξεσπά. «Δεν πειράζει. Εγώ φταίω, εγώ σε τρόμαξα. Δεν έγινε τίποτα. Συγγνώμη.

Δείτε ακόμα Μάυρο Ρόδο: Η Ελισάβετ είναι έγκυος θα γίνεις θεία

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δεν με θέλει μαμά… δεν με αγαπάει! Εγώ όμως την έσωσα

Διέκοψα την προσευχή σου, σε τάραξα. Δεν το ήθελα…Δεν έπρεπε να εμφανιστώ έτσι. Αλλά, από την ώρα που το έμαθα, δεν άντεχα να μην έρθω αμέσως να σε βρω. Δεν μπορούσα να αφήσω κι άλλο χρόνο να πάει χαμένος», της λέει ήρεμα.

«Χαμένος χρόνος, είναι το ότι ήρθες. Βλέπεις τι γίνεται, κάθε φορά που συναντιόμαστε; Σου έχω ξεκαθαρίσει ποια είναι, πλέον, η θέση μου. Ποια είναι η ζωή μου. Δεν υπάρχει λόγος κανένας να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στις ίδιες συζητήσεις.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μην μάθω ότι ήξερες τι κουστούμι μου ράβει ο Καστρινός και δε με ειδοποίησες

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος καίγεται ζωντανός

Όλα έχουν κριθεί πια. Οριστικά και αμετάκλητα», του απαντάει εκείνη με σιγουριά. «Υπάρχει κι ένα παιδί, όμως, πια. Τι μπορεί να έχει κριθεί οριστικά και αμετάκλητα; Σε παρακαλώ, σύνελθε.
Δε γίνεται να μη νιώθεις τίποτα.

Δε γίνεται να έχεις παγώσει εντελώς. Γιατί;», την ρωτά. «Δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι για εμένα. Ένας μόνο. Πρέπει να το καταλάβεις. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Έχω απαρνηθεί τον κόσμο, Πέτρο. Μη με ενοχλήσεις ξανά. Ποτέ», του απαντά και φεύγει με ταχύ βήμα, ενώ ο Πέτρος την κοιτάζει κερωμένος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θεέ μου βοήθησέ με, μόνο στη σκέψη έχουν παραλύσει τα πόδια μου

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος δεν μπορεί να συγχωρέσει το ψέμα της Ελισάβετ

Έξω από τον ναό βρίσκει τον πατέρα της και την Φιλαρέτη και ζητάει να τον διώξουν από το μοναστήρι. Ο Πέτρος την ξαναπλησιάζει και με ηρεμία την ακουμπά στον ώμο, αλλά εκείνη εξοργίζεται και φεύγει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κατηγορεί… τον Πέτρο για την “αποβολή” της

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δίνει για υιοθεσία το παιδί

Η Φιλαρέτη με τον Λευτέρη του ζητάνε να μην την ακολουθήσει και να της δώσει χρόνο να αποδεχτεί αυτό της της συμβαίνει. «Όχι. Δε με φοβίζουν αυτά της τα ξεσπάσματα. Ίσα – ίσα. Ξεσπά γιατί ακόμα είναι θυμωμένη. Κι αυτό σημαίνει πως ακόμα κάτι νιώθει. Και πως με νοιάζεται», επιμένει ο Πέτρος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close