Μαύρο Ρόδο: Ο Πετρος σε σοκ ουρλιάζει στην Ελισαβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού o Πέτρος σε σοκ ουρλιάζει στην Ελισάβετ.

Αγανάκτησε πια….

Η Ευτυχία και ο Μανώλης είναι τρελαμένοι από την αγωνία τους, καθώς δεν βρίσκουν τον Γεράσιμο στον θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ η Φιλαρέτη μιλάει με τον γυναικολόγο που εξέτασε την Ελισάβετ. «Πάντως το
πόσο έμεινε η Ελισάβετ στο γραφείο σας, ο χρόνος παραμονής της, δηλαδή, και το πώς έγιναν κάποια πράγματα… δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, σε εμένα, άφησε πολλά κενά», του λέει, όμως εκείνος δεν της δίνει καμία απάντηση, λέγοντας της ότι δεν του το επιτρέπει το ιατρικό απόρρητο.

Μαύρο Ρόδο: Ο Πετρος σε σοκ ουρλιάζει στην Ελισαβετ

Πίσω στο νοσοκομείο, ο Πέτρος βλέπει την Ελισάβετ με τον πατέρα της και την Φιλαρέτη να φεύγουν και τρέχει κοντά τους. «Μισό λεπτό, μόνο. Μισό. Πες μου σε τι πιστεύεις, τελικά; Σε κάτι που έζησες σε αυτή τη ζωή, πραγματικά; Ή σε κάτι που σου τάζουν πως θα ζήσεις σε μια άλλη;», ρωτάει με θυμό την Ελισάβετ και η Φιλαρέτη εκνευρίζεται και τον τραβάει πιο πέρα.

Μαύρο Ρόδο: Ο Πετρος σε σοκ ουρλιάζει στην Ελισαβετ

«Μήπως να κάνω μια άλλη ερώτηση, αφού αυτή δεν μπορείς να μου την απαντήσεις; Πες μου τουλάχιστον αυτό, Ελισάβετ. Πες μου τι είχες σκοπό να κάνεις, αν δε έχανες το παιδί. Να με κρατάς μακριά, να μην έχω σχέση μαζί του, να μη έχω κανέναν δικαίωμα σαν πατέρας;» συνεχίζει ο Πέτρος και η Ελισάβετ ταραγμένη και αμίλητη σκύβει το κεφάλι. «Σταμάτα επιτέλους, βρε παιδάκι μου. Δεν το βλέπεις τι κακό της κάνεις;», του φωνάζει ο πατέρας της κι εκείνος ζητάει συγνώμη και φεύγει.

Μαύρο Ρόδο: Μανώλης και Ευτυχία απειλούν την Κασσιανή

Στο μεταξύ, η Ευτυχία και ο Μανώλης βρίσκουν τον Γεράσιμο κρυμμένο στο νοσοκομείο, ενώ ο Λευτέρης, η Ελισάβετ και η Φιλαρέτη επιστρέφουν στο μοναστήρι. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η είδηση του θανάτου, του Γιώργου σοκάρει τους πάντες, ενώ ο Πέτρος αφού πρώτα κουβεντιάσει και συμβουλευτεί τον Λευτέρη, τον αποχαιρετά και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Πάτρα. «Εντάξει. Ας πάρουμε όλοι λίγο χρόνο, όλοι τον χρειαζόμαστε», λέει στον Λευτέρη, ο οποίος μόλις βγαίνει ο Πέτρος στην αυλή τηλεφωνεί στην κόρη του…

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης μένει άφωνος με τις αποκαλύψεις της Ολγάς

Μόνο που η Ελισάβετ έχει ξεχάσει το κινητό της στο αυτοκίνητο του πατέρα της και ο Πέτρος ακούγοντας να χτυπάει τον φωνάζει έξω. Το παίρνουν στα χέρια τους κι εκείνη τη στιγμή ακούγεται ήχος από εισερχόμενο μήνυμα. «Το ραντεβού σου για τον υπέρηχο έχει κλειστεί για…», διαβάζουν στην οθόνη και σαστίζουν….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close