Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεση της αλήθειας.

ΩΧ ΩΧ ΩΧ….

Ο ηθοποιός, Νίκος Γκέλια καλεσμένος στο «Mega Καλημέρα» μίλησε για το «Μαύρο Ρόδο» και αποκάλυψε μερικές από τις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς.

«Είναι ένα πολύ πληγωμένο πλάσμα. Στην αρχή ήταν λίγο κακότροπος, όμως αυτό είναι άμυνα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος θα εκδικηθεί μαζί με τον Θέμη για τον θάνατο της Αλεξίας

Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σβήνει μέσα στην αγκαλιά της Αυξεντίας

Νομίζω είναι ένας βιοπαλαιστής στη ζωή, γιατί δεν του χαρίστηκε τίποτα, έπρεπε να παλέψει για πάρα πολλά. Ακόμα παλεύει. Σιγά σιγά το κοινό καταλαβαίνει ότι ο Σαράντος είναι βαθιά πληγωμένος.

Αυτή την εβδομάδα έρχεται μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Σαράντο. Μαθαίνει πράγματα, γιατί βρίσκει ένα λάπτοπ. Βοήθησε πολύ η Ελισάβετ στο να το βρούμε.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα αντικρίσει μια δολοφονία που θα τον τρελάνει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το θαύμα που θα ανατρέψει τα πάντα

Τι βρήκε όμως μέσα… δεν λέγεται εύκολα. Ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεση της αλήθειας. Πρέπει να συνδέσει πολλά πράγματα, να ρωτήσει κόσμο, να καταλάβει…

Θα με λυπηθείτε πάρα πολύ! Εδώ εγώ με λυπάμαι που το βλέπω, λέω τι τραβάει αυτό το παιδί», είπε ο Νίκος Γκέλια για το Μαύρο Ρόδο και το ρόλο του Σαράντου. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close