Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Αυξεντία

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ σβήνει μέσα στην αγκαλιά της Αυξεντίας.

Αχ τι θα γίνει…

Η Ελισάβετ λυγίζει και ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά της αγαπημένης της Αυξεντίας, στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τις πιέσεις της Κασσιανής. Για κακή της τύχη, η νεαρή πιάστηκε στα πράσα με τον Πέτρο και η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα αντικρίσει μια δολοφονία που θα τον τρελάνει

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Αυξεντία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το θαύμα που θα ανατρέψει τα πάντα

Ο Πέτρος, αγνοώντας τις διαταγές της Ηγουμένης, εισέβαλλε στο μοναστήρι, για να μιλήσει στην αγαπημένη του. Η Ελισάβετ, φοβισμένη, τον άκουσε και του ζήτησε να αποχωρήσει, για να μη τους δει κανείς.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος παρατάει το μοναστήρι και πηγαίνει Πάτρα

Μαύρο-Ρόδο-Αυξεντία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Γιάννα και Μπόγρης έρχονται κοντά

Βέβαια, κανένας από τους δύο δεν αντιλήφθηκε πως την εικόνα αυτή αντίκρισε η μοναχή Κασσιανή. Αυτή ήταν και η αιτία για να ξεσπάσει η Ελισάβετ σε κλάματα και να πέσει στην αγκαλιά της Αυξεντίας, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει τα πάντα στην Ευτυχία και εκείνη τρελαίνεται

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος καταστρέφει τον Θέμη

Τι θα την συμβουλεύσει η θεία της Ελισάβετ και ποια θα είναι η αντίδρασή της, μόλις μάθει την αλήθεια; Η Ελισάβετ είναι σε τραγική κατάσταση… Η συνέχεια επι της οθόνης

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close