Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης θα αντικρίσει μια δολοφονία που θα τον τρελάνει.

Πάει θα το χάσει το μυαλό του…

Η σειρά Μαύρο Ρόδο, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και το σενάριο του επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός, έχει καταφέρει να αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα που σημειώνει.

Μπορεί κεντρικοί πρωταγωνιστές να είναι ο Πέτρος και η Ελισάβετ, με τον παράνομο έρωτα τους να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι ιστορίες των υπολοίπων ρόλων.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το θαύμα που θα ανατρέψει τα πάντα

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή προδίδει την Ελισάβετ και η ηγουμένη την διώχνει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος παρατάει το μοναστήρι και πηγαίνει Πάτρα

Μάλιστα, σε λίγες ημέρες από το σημερινό 5/12 επεισόδιο, όπου ο Πέτρος θα συναντηθεί με τον εραστή της γυναίκας του, θα δούμε ένα σκληρό φονικό. Θα δολοφονηθεί και θα πέσει νεκρή μια ηθοποιός που δεν έχει φταίξει σε τίποτα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Γιάννα και Μπόγρης έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Πέτρου και Βίκου για την Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει τα πάντα στην Ευτυχία και εκείνη τρελαίνεται

Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Αγγελική και ο Βίκος θα πάρουν την απόφαση να βγάλουν από την μέση τον Θέμη, προκειμένου να ζήσει ελεύθερη τον έρωτα της, αλλά και να “σώσει” τα παιδιά της από την νύχτα. Μετά λοιπόν την έγκριση της, ο Βίκος θα στήσει την παγίδα θανάτου του αντιπάλου του που τόσο πολύ μισεί.

Ο Βίκος δεν είχε υπολογίσει τι θα έκανε αν το σχέδιο του δεν πήγαινε καλά. Ενώ ο στόχος είναι έτοιμος με σκοπό να αποτελειώσει μια και καλή τον Καστρινό, δεν βγήκε εκείνον… αλλά την κόρη του την Αλεξία και αδερφή του Πέτρου.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος καταστρέφει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τέλος για την Αυξεντία

Ο θρήνος δεν θα αργήσει λοιπόν να ξεσπάσει το σπίτι της οικογένεια. «Γιατί την κόρη μου, αλήτες;», φωνάζει ο Θέμης σύμφωνα με το TV24, ενώ η Αγγελική παθαίνει κρίση και ουρλιάζει συνεχώς: «Παιδί μου! Κόρη μου, γιατί με άφησες;».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει για τον φόνο της Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη στην Όλγα για τη μάνα της

Οι τύψεις κυριεύουν τη χαροκαμένη μάνα καθώς ξέρει βαθιά μέσα της πως εξαιτίας της χάθηκε το παιδί της. «Εγώ φταίω», λέει και ξαναλέει. Απαρηγόρητος είναι και ο Πέτρος που κλείνεται στο δωμάτιο της. Ο Βίκος θα σκοτώσει τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το μοιραίο λάθος, ενώ η κηδεία της Αλεξίας θα γίνει μέσα σε βαρύ κλίμα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close