Μαύρο-Ρόδο-Σταυρίνος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ετσι ανακαλύπτει ο Σταυρίνος πως ο Μπόγρης έκοψε τα φρένα

Μπόγρη…Χάσου…

Η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας στο πλάι την Ελισάβετ. Θεία μου θα γίνεις καλά και σύντομα όλα αυτά θα αποτελούν έναν κακό εφιάλτη, της λέει η κοπέλα σε μία προσπάθεια να την εμψυχώσει. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Πέτρος ο οποίος προσπαθεί να την προσεγγίσει.

Την ίδια στιγμή ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο ενώ εκείνος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη. Η θέση του ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά, ανησυχούν τον Παράσχο.

Δείτε ακόμη Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Σε ραπ βιντεοκλίπ ο ηθοποιός του Μαύρου Ρόδου (Βίντεο)

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ζωή του Πέτρου και της Αλεξίας αλλάζει μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Από την άλλη η Πολυξένη αντιμετωπίζει την αδιαφορία του Λευτέρη και φοβάται πως αυτή η κρίση στον γάμο τους είναι σοβαρή. Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος, η Φιλαρέτη όμως δεν έχει σκοπό να παραδώσει την ηγουμενία της.

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. Σ’ αγαπώ και θέλω να είμαστε μαζί, της λέει, προσπαθώντας με την αγάπη του να της αλλάξει γνώμη. Από την άλλη ο Σαράντος δεν καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την ηγουμένη ενώ η Κασσιανή έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης καταρρέει

Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το τέλος της σειράς που θα ολοκληρωθεί φέτος

Ο Θέμης αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος, ενώ οι πρώτες υποψίες που γυρνάνε στο μυαλό του σε σχέση με τον Παράσχο. Από την άλλη ο Πέτρος εξομολογείται τον έρωτα του για την Ελισάβετ ενώ η Αυξεντία θα μοιραστεί με την ανιψιά της ένα μυστικό που θα συγκλονίσει.

Το πέρασμα του Λουκά από την Γερακιανή δεν περνά απαρατήρητο και οι δικαιολογίες που σκαρφίζεται η Πολυξένη θα τον φέρουν κοντά με την Όλγα. Με την Αυξεντία, στο νοσοκομείο, η Κασσιανή βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάψει τη θέση της ηγουμένης. Ο Σαράντος ψάχνοντας απαντήσεις και προσπαθώντας να διαχειριστεί την αλήθεια, που μοιάζει όλο και πιο φρικτή, ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία λυγίζει με τα λόγια του Πέτρου για την Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος φέρνει εισαγγελέα στο μοναστήρι

Ο Πέτρος παράλληλα έχει μία εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει. Αντίστοιχα, η Ελισάβετ απευθύνεται στον Λευτέρη, προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη τα αισθήματα της. Πατέρας και κόρη θα έχουν μία ειλικρινή εκ βάθους συζήτηση μετά από καιρό

Η Αλεξία καταφτάνει στην Γερακιάννη, εκπλήσσοντάς τον αδερφό της, μέχρι τα πράγματα στην Πάτρα να ησυχάσουν. Κι ενώ ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει, η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά, τα παιδιά της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς μπαίνει στην σειρά για να σκορπίσει τον θάνατο

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 40 , 41 , 42 , 43

Λίγο αργότερα, η Αγγελική μετά από μία συζήτηση με την ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που του αναλογούν στην σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μία νέα αρχή.

Η Γιάννα και ο Σταυρίνος αποκαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου.  Πως το έκανε ο μπόγρης. Πως θα γίνει αυτό και πως θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν καταλάβει πως ο ίδιος του ο αδερφός έκοψε τα φρένα ; Συγχρόνως η Κασσιανή έχει περάσει στην επίθεση πείθοντας τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να στείλει τον εισαγγελέα στο μοναστήρι για να ερευνήσει την Hγουμένη Φιλαρέτη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λυγίζει από την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο χωρισμός που θα τα φέρει όλα τούμπα

Ο κλοιός για εκείνη στενεύει επικίνδυνα με την Κασσιανή να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία κατάσταση που δεν περίμενε.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο τις 11/12/2022 ως τις 14/12/2022.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 36  στις 11/12/2022

Επεισόδιο 36

Κυριακή 

Η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται σύσσωμη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, και η ένταση ανάμεσα στα μέλη της είναι μεγάλη, καθώς η αγωνία τους για τον Πέτρο έχει χτυπήσει κόκκινο. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος επισκέπτεται το μοναστήρι και εκδηλώνει τις προθέσεις του στην ηγουμένη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Μέγα ανατροπή-Ο Βίκος σκοτώνει την Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τα τσιράκια του να σκοτώσουν τον Πέτρο

Εκείνη αρνείται να υποκύψει στους εκβιασμούς του. Στην Γερακιάνη ο Σαράντος ξηλώνει όλες τις αφίσες του πατέρα του και αρνείται να μοιραστεί το γιατί. Αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Αυξεντία και να της ζητήσει να του πει την αλήθεια. Μέσα σε όλα αυτά το πτώμα του Ζαμάφτα εντοπίζεται. Επάνω του βρίσκεται ένα αποδεικτικό στοιχείο και οι ανησυχίες του Μανώλη βγαίνουν αληθινές.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 37  στις 12/12/2022

Επεισόδιο 37

Δευτέρα

Ο Δεσπότης ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα την ορίσει ημερομηνία για την κουρά της εκείνη δείχνει ευτυχισμένη και αποφασισμένη όσο ποτέ μα το μυαλό της είναι και πάλι στον Πέτρο. Στο μοναστήρι θα βρεθούν ταυτόχρονα ο Θέμης η Κύρα και ο Βίκος.

Η Αυξεντία είναι πολύ ανήσυχη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δείχνει να μην αντέχει όλη αυτήν την πίεση όσο κι αν προσπαθεί να σφίξει τα δόντια και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης χωρίζει την Πολυξένη

Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της στην ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική αδειάζει τον Βίκο και εκείνος εκδικείται

Παράλληλα η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα, ενώ ο ερχομός της Κύρας στην Γερακιανή θα τους αναστατωσει όλους. Ταυτόχρονα η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες.

Η Αυξεντία δεν δέχεται να πάει στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται, θα με προδώσει καρδιά μου, μονολογεί, με την Ελισάβετ να μη σταματά να αγωνία για εκείνη. Οι τύψεις της την καίνε και αποφασίζει να ζητήσει από την ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 38  στις 13/12/2022

Επεισόδιο 38

Τρίτη

Παράλληλα, ο Πέτρος προκειμένου να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά.Η είδηση πως η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμαφτά πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους τις υπόθεσης. Οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεση της αλήθειας

Μαύρο Ρόδο: Η ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για την Παλιόβρυση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος θα εκδικηθεί μαζί με τον Θέμη για τον θάνατο της Αλεξίας

Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται ανησυχώντας την Ελισάβετ που βλέπει την θεία της να χαροπαλεύει. Κι ενώ ο Σαράντος λέει  λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του, η Αυξεντία αποκαλύπτει στην ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης και ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στην Γιάννα. Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπαίτια της διάλυσης της οικογένειας τους. Εσύ φταις για όλα. Από τότε που έμπλεξες με τον Βίκο μας κατέστρεψες, της λέει με τα μάτια του να πετούν σπίθες.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 39  στις 14/12/2022

Επεισόδιο 39

Τετάρτη

Ο Λευτέρης σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στην συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μια ιστορία από το παρελθόν. Θα τα καταφέρει ο Σταυρίνος να φέρει σε επαφή τον Πέτρο και την Ελισάβετ; Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική, η ίδια όμως αισθάνεται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη σε αυτήν την κατάσταση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα αντικρίσει μια δολοφονία που θα τον τρελάνει

Μαύρο Ρόδο: Η ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για την Παλιόβρυση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το θαύμα που θα ανατρέψει τα πάντα

Ένα πρόσωπο απο το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ο Γιώργος μιλά καθαρά στον Σταυρίνο για το σχέδιο του να παρουσιάσει ως θαύμα την βελτίωση της υγείας του, αν η εγχείρηση πετύχει. Κι ενώ η Κασσιανή βρίσκει νέο τρόπο για να υποσκάψει την Ηγουμενία της Φιλαρέτης και εμπλέκει τον Σαράντο, η σχέση Λευτέρη Πολυξένης οδηγείται στα άκρα. Τι θα κάνει ο Θέμης για να αναγκάσει τον Πέτρο να σταματήσει να ασχολείται με την Ελισάβετ; Ποια θα είναι η αντίδραση του Πέτρου

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Close