Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα.

Βγήκαν τα όπλα…

Ο Θέμης έχει καταλάβει πως η Κύρα και η Αλεξία του κρύβουν κάτι και τις καλεί και τις δύο στο γραφείο του. Τις ρωτά τι συζητούσαν και δε σκοπεύει να τις αφήσεις να φύγουν αν δεν του πουν την αλήθεια, όμως αυτές καταφέρνουν να τα κουκουλώσουν για ακόμη αφορά. Λίγο αργότερα φτάνουν στα χέρια του οι συνομιλίας τους Ζαμάνου με τη Στέλλα Χρόνα και δε χάνει χρόνο. Πηγαίνει τον συναντήσει, του λέει ότι γνωρίζει για τα μηνύματα που αντάλλαξαν και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια.,

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 95 , 96 , 97 , 98 , 99

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Όμως  ο Ζαμάνος δεν είναι διατεθειμένος να ανοίξει το στόμα του. Έχει ήδη στείλει μήνυση στην Φιλαρέτη, η οποία μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει και την Κασσιανή, που την πιέζει να της πει που βρίσκεται το κλειδί για το κελί τον κειμηλίων. Την ίδια στιγμή ο Βίκος ζήτα από την Βέτα να φέρει μπροστά του τον Μαγγίνα για να μιλήσουν. Αυτός θέλει να εκδικηθεί τον Λουκά επειδή τον είχε μαχαιρώσει και όταν καταφέρνει να βρει τα ίχνη του, ο μικρός παθαίνει πανικό.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος υποφέρει και πάει στο μοναστήρι

Προσπαθεί να ξεφύγει αλλά ο Μαγγίνας τον βρίσκει στο μαγαζί του Καστρινού και τον στριμώχνει πολύ άσχημα. Η Θάλεια επιχειρεί να τον βοηθήσει, όμως φαίνεται πως μόνο Θέμης μπορεί να επιβάλει την τάξη. Στο μεταξύ, ο Βίκος ετοιμάζεται να θολώσει ξανά τα νερά του Καστρινού, γύρω από τη δολοφονία της Αγγελικής, διαρρέοντας ψεύτικες πληροφορίες.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Γεράσιμος έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η λιποθυμία της Ελισάβετ στη Μονή

Ο Καστρινός σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, φέρνει τον Μαγγίνα στο γραφείο του και του ζητάει εξηγήσεις. Εκείνος ετοιμάζεται να του πει όσα ξέρει για το φόνο της Αγγελικής, όταν η Βετάρα εμφανίζεται από το πουθενά στην είσοδο. Αργότερα μέσα στη νύχτα ένα πτώμα καταλήγει στα παγωμένα νερά του λιμανιού, ο Θέμης σκοτώνει το Μαγγίνα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close