Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού έτσι σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα.

Έτσι Βίκο σκότωσε τους όλους να τελειώνουμε …

Tραγικό θα είναι το τέλος της Κύρας καθώς ο Βίκος φοβούμενος ότι θα αποκαλύψει την εμπλοκή του στον θάνατο της Αγγελικής, αποφασίζει να τη σκοτώσει για να της κλείσει για πάντα το στόμα. Δεν γνωρίζει όμως πως εκείνη είχε ήδη φροντίσει να αφήσει πίσω της τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος υποφέρει και πάει στο μοναστήρι

Από τη μέρα που άκουσε τον Βίκο με τον Δαμαλά να μιλάνε για τον Σέρβο που σκότωσε την Αγγελική, η Κύρα ήταν πλέον σίγουρη για την ενοχή του Βίκου. Παρά το γεγονός πως εκείνος τη διαβεβαίωνε πως δεν έχει καμία ανάμειξη, εκείνη δεν τον πίστεψε ποτέ. Όμως και εκείνος από την πλευρά του ήταν καχύποπτος μαζί της και είχε στραμμένο το βλέμμα του πάνω της. Ο μεγάλος θυμός για την Κύρα έρχεται όταν καταλαβαίνει πως η Αλεξία διατηρεί κρυφή σχέση μαζί του. Μια υποψία που ο Παράσχος της επιβεβαίωσε.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Γεράσιμος έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η λιποθυμία της Ελισάβετ στη Μονή

«Πρέπει να μου πεις όλα όσα ξέρεις για τον Βίκο και τη σχέση του με τη δολοφονία της κόρης μου», του είχε πει και εκείνος απέφευγε να της απαντήσει. Κι αυτό γιατί είχαν συνεννοηθεί με τον Βίκο να ρίξουν το φταίξιμο της δολοφονίας σ’ έναν άλλο επιχειρηματία με τον οποίο ο Θέμης είχε κόντρα. Κι αυτό γιατί στο παρελθόν αυτός και ο Καστρινός διεκδικούσαν το νυχτερινό κέντρο που πλέον ανήκει στον Θέμη. Η Κύρα είναι αποφασισμένη να φτάσει ως το τέρμα και να μάθει όλη την αλήθεια…

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει πως ο Γεράσιμος σκότωσε τον πατέρα του

Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ξανά μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο

Όπως προαναφέραμε, η Κύρα έχει σκοπό να φτάσει στην αλήθεια είτε με τη βοήθεια της Θάλειας και του Παράσχου είτε μόνη της. Κι εφόσον βλέπει «τοίχο» από τους άλλους δύο, αποφασίζει να δράσει μόνη της. Και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει! Η Κύρα κρατάει πλέον στα χέρια της βασικά στοιχεία που ενοχοποιούν τον Βίκο για την ανάμειξή του στη δολοφονία της κόρης της. «Ο Βίκος έδωσε την εντολή να πυροβολήσει ο Σέρβος», λέει ο Δαμαλάς στην Κύρα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ νιώθει θυμό και οργή

Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ σε Αυξεντία  Ξέρουμε κι οι δύο τι πρέπει να κάνω. Και θα το κάνω

Μόνο που ο Βίκος που έχει μάτια παντού μαθαίνει για τη συνάντηση των δυο τους και αποφασίζει να τους βγάλει από τη μέση. Κάνει την αρχή με τον Δαμαλά που βάζει να τον «φάνε» στο κελί του, ενώ στη συνέχεια κάνει μια επίσκεψη στην Κύρα.

«Φύγε από εδώ και μείνε μακριά από την εγγονή μου! Τελείωσες πια! Τα ξέρω όλα! Ξέρω ότι εσύ έδωσες στον Σέρβο την εντολή να πατήσει τη σκανδάλη και σκοτώθηκε η κόρη μου. Θα σε τελειώσω εγώ η ίδια», τον απειλεί και εκείνος για να της κλείσει το στόμα τη σκοτώνει επιτόπου! «Κρίμα, γιατί σε συμπαθούσα», μονολογεί ο ίδιος και φεύγει φροντίζοντας να μην αφήσει ίχνη πίσω του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος σε Ελισάβετ- Δεν θες να δεις πώς σε ξεφτιλίζει ο αγαπημένος σου;

Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Φαίνεται πως έχει γίνει νουμεράκι το ειδύλλιο Πέτρου – Ελισάβετ

Η είδηση του θανάτου της Κύρας προκαλεί αναστάτωση και μεγάλο θρήνο στην οικογένεια Καστρινού. Όλοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο να τη σκοτώσει κάποιος, ενώ ο Παράσχος, η Θάλεια και η Αλεξία υποψιάζονται το ίδιο πρόσωπο: Τον Βίκο! Και η Κύρα όμως είχε φροντίσει να πάρει τα μέτρα της και να αφήσει σε ασφαλές μέρος όλες τις αποδείξεις για την ενοχή του Βίκου στη δολοφονία της Αγγελικής.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Kανε του καψόνια που έγινε ντέφι, αλλά μην τα σπάσετε σε παρακαλώ

Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος δείχνει τις φωτογραφίες στην Φιλαρέτη

Θα υπάρξει δεύτερος κύκλος;
Παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν εκφράσει την επιθυμία τους η σειρά να πάει και δεύτερη σεζόν, ωστόσο οι μέχρι στιγμής σκέψεις της παραγωγής είναι να ολοκληρωθεί η ιστορία τον Ιούνιο. Παρόλο που η υπόθεση μπορεί να «απλώσει» και για ακόμα μία σεζόν, η καλύτερη ίσως λύση θα είναι να τελειώσει τώρα που είναι ακόμα στα «πάνω» του και δεν έχει κουράσει τους τηλεθεατές, όπως βλέπουμε συχνά να συμβαίνει και με άλλες σειρές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close