Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ελισάβετ με τον Γεράσιμο έρχονται κοντά.

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας μα αυτό μας φέρνει τρόμο…

Συγκλονιστικές είναι για ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του mega μαύρο ρόδο καθώς οι ανατροπές στη ζωή της Ελισάβετ διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά το χωρισμό της από τον Πέτρο η κοπέλα έρχεται πολύ κοντά με το Γεράσιμο ενώ ο Παράσχος καταλήγει μαχαιρωμένος ύστερα από αιματηρή συμπλοκή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει πως ο Γεράσιμος σκότωσε τον πατέρα του

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ξανά μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο

Η Ελισάβετ όπως σας ενημερώσαμε μην μπορώντας να πιστέψει στην προδοσία του Πέτρου επιστρέφει στο μοναστήρι αποφασισμένη να μείνει για πάντα εκεί, καθώς το μόνο που θέλει είναι να αφοσιωθεί στο Θεό και σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό myTV ο Πέτρος πηγαίνει στην Γερακιανή για να δει την κοπέλα και να της δώσει εξηγήσεις.

Όμως δεν μπορεί να βρει ένα τρόπο για να επικοινωνήσει μαζί της και είναι τρελαμένος. Την ίδια στιγμή οι γονείς του Γεράσιμου με όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα ανησυχούν ιδιαίτερα και του προτείνουν να φύγει απ’ το χωριό και να μεταναστεύσει στη Σουηδία.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ νιώθει θυμό και οργή

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ σε Αυξεντία – Ξέρουμε κι οι δύο τι πρέπει να κάνω. Και θα το κάνω

Ο νεαρός αντιλαμβάνεται ότι η εμμονή του με την Ελισάβετ τον οδηγεί στην τρέλα και σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει για πάντα απ’ το χωριό και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, μακριά από όλους. Όταν όμως την επόμενη μέρα ακούει το Μήτσο να λέει στο Λευτέρη ότι είδε την Ελισάβετ ξανά στο μοναστήρι όπου γύρισε μόνιμα όλα αλλάζουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος σε Ελισάβετ- Δεν θες να δεις πώς σε ξεφτιλίζει ο αγαπημένος σου;

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φαίνεται πως έχει γίνει νουμεράκι το ειδύλλιο Πέτρου – Ελισάβετ

Δίχως να χάσει χρόνο πηγαίνει αμέσως να την συναντήσει και η χαρά του δεν περιγράφεται που την βλέπει ξανά εκεί. Οι δύο νέοι στο ναό έρχονται πολύ κοντά και η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον αναθερμαίνεται, μετά τις δυσκολίες και την κρίση που πέρασε φιλιά τους στην Πάτρα.

Ο Γεράσιμος είναι πλέον ευτυχισμένος και  ανακουφισμένος που κατάφερε να χωρίσει τον Πέτρο από την Ελισάβετ και που εκείνη επέστρεψε στην παλιά της ζωή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Kανε του καψόνια που έγινε ντέφι, αλλά μην τα σπάσετε σε παρακαλώ

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος δείχνει τις φωτογραφίες στην Φιλαρέτη

Η κοπέλα από την άλλη που νιώθει τσακισμένη συναισθηματικά ύστερα από όσα έκανε ο Πέτρος στο ξέφρενο πάρτι αντιλαμβάνεται ότι ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που υπάρχει σταθερά στη ζωή της εδώ και πολλά χρόνια και δεν την έχει προδώσει ποτέ. Αντιθέτως πάντα είναι στο πλευρό της και λειτουργεί με γνώμονα το καλό της.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close