Μαύρο Ρόδο: Σαράντος και Γιάννα το νέο ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς μπορεί να δούμε το νέο ζευγάρι! Σαράντος και Γιάννα θα κάνουν την ανατροπή!!!

ΕΛΑ ΜΟΥ::::

Ο θάνατος της Αγγελικής θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στη σειρά με τη σειρά του Mega να υπόσχεται πολλές μεγάλες συγκινήσεις ακόμη.

Ο Θέμης με τον Βίκο ανάβουν φωτιά στην κόντρα τους την ώρα όμως που όλοι έχουν ένα κοινό στόχο: να βρεθεί ο δολοφόνος της Αγγελικής. Ακόμη και ο Πέτρος δε μπορεί να ηρεμήσει γνωρίζοντας πως η σφαίρα που σκότωσε τη μητέρα του προοριζονταν για εκείνον.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

Μαύρο Ρόδο – Νίκος Πολυδερόπουλος : Ο Σταυρίνος ποζάρει με την κούκλα σύντροφό του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία μανιασμένη ορμάει στον Βίκο

Η Ελισάβετ στέκεται στο πλευρό του και όπως βλέπουμε και από το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον βοηθάει σχεδιάζοντας το σκίτσο του δολοφόνου.

Αυτό που δε γνωρίζει όμως η Ελισάβετ είναι ο θανάσιμος κίνδυνος που διατρέχει πλέον καθώς είναι η μόνη που έχει δει το πρόσωπο του δολοφόνου. Ο Βίκος μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση θέλει να σκοτώσει τη μοναχή που του ανέτρεψε τα σχέδια αλλά μπορεί και να αναγνωρίσει τον άνθρωπο που ο ίδιος έβαλε για τη δολοφονία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος σοκάρεται από όσα μαθαίνει για τον πατέρα του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Πρόκειται για έναν φλογερό έρωτα με μεγάλο πάθος. Ο Σταυρίνος και η Γιάννα μοιάζουν αδύνατον να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Όμως ο Σταυρίνος έχει αποφασίσει να βάλει το οριστικό τέλος σε αυτή τη σχέση. Απαιτεί από τη γυναίκα να διαγράψει το κοινό τους παρελθόν και να πορευτούν χώρια από εδώ και πέρα.

Η Γιάννα δε το δέχεται αυτό εύκολα. Θα αντιμετωπίσει στα ίσα τον Γιώργο και εκείνος δε διστάζει να την απειλήσει. Ο Σταυρίνος με τη σειρά του αποφασίζει να κάνει τελικά την επέμβαση. Την ίδια ώρα η Γιάννα αρχίζει να εμπιστεύεται περισσότερο σιγά σιγά τον Σαράντο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης καταρρέει στην αγκαλιά της Ηγουμένης

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει πως σκότωσαν τον πατέρα του και τον λόγο και συγκλονίζεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε

Θα είναι η Γιάννα και ο Σαράντος το νέο ζευγάρι; Η μήπως ο Σαράντος θα την βοηθήσει να τα ξαναβρει με τον Σταυρίνο;

Θα σας πούμε σε λίγες μέρες όλες τις εξελίξεις φωτιά!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close