Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε. 

Μετράμε αντίστροφα να ξεκινήσει και πάλι η σειρά! ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΙΙ!

Η Ελισάβετ είναι το μοναδικό άτομο που είδε τον δολοφόνο της Αγγελικής και αυτό την κάνει αυτόματα στόχο για την μαφία ενώ την ίδια ώρα ο Βίκος θέλει να εκδικηθεί το. Θέμη. Σύμφωνα με το Tivi ΣΙΡΙΑΛ, στα νέα επεισόδια που θα δείτε από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ο θάνατος της Αγγελικής είναι πια γεγονός.

Ο θρήνος και ο πόνος για όλους είναι τεράστιος όπως και η οργή που τους κατακλύζει για την άδικη αυτή δολοφονία. Ο Θέμης καλείται να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα στη ζωή του χωρίς πια τη γυναίκα που αγάπησε περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα Διαλύεται και ζητά εκδίκηση

Δεν κατάφερε να την προστατεύσει κι αυτό τον πονάει ακόμα περισσότερο. Ο Πέτρος θρηνεί το χαμό της μητέρας του και νιώθει τύψεις που δεν πρόλαβε να της πει πόσο την αγαπούσε καθώς τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες.

Η Ελισάβετ τον στηρίζει και μένει στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες ωστόσο ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα του. “Έχει σχέση η δολοφονία της μαμάς με αυτό τον άντρα που ήρθε σπίτι και έψαχνε το γιο του; Λέγε!” του φωνάζει.

Ο Θέμης του απαντάει “σου το ορκίζομαι δεν έχω κάνει τίποτα ποτέ δεν θα έκανε κακό στην μητέρα σας. Την αγαπούσα όσο τίποτα στον κόσμο“. Ο Θέμης καλείται μέσα σε όλα να κάνει και την αναγνώριση του πτώματος της Αγγελικής και μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του λυγίζει.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Μανιασμένος από έρωτα θέλει να σκοτώσει

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Η Ελισάβετ στην αποθήκη παραδέχεται τον έρωτά της

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά η αστυνομία ερευνά την δολοφονία και η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο. “Είχα δει αυτόν τον άντρα στο νοσοκομείο και την προηγούμενη μέρα από τη δολοφονία.

Μου έκανε εντύπωση γιατί κοιτούσε παράξενα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανε κάτι τόσο κακό. Λυπάμαι” λέει και ο Γεράσιμος την περιμένει απέξω. “Τί έγινε; Πώς πήγε;” την ρωτάει και εκείνη του απαντάει “Γεράσιμε φοβάμαι. Ίσως και να είδε ότι τον είδα“.

Εκείνος ορκίζεται πως δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει κάποιον να της κάνει κακό ωστόσο αγνώστους αυτός άντρας μιλάει με τον Βίκο και του λέει “εγώ όταν ξεκινάω μια δουλειά την τελειώνω. Ήταν μια κοπέλα που με είδε και έσωσε τον γιο του Καστρινού.“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος χάνει τα ίχνη του Καστρινού και λυσσάει

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο ρόδο : Η Σίσσυ εισβάλει στη σειρά για να τα φέρει όλα τούμπα

Όταν στη συνέχεια ο Βίκος μαθαίνει τα δυσάρεστα για την Αγγελική καταρρέει. Δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας του πέθανε η γυναίκα που ερωτεύτηκε και που θα τα τίναξε όλα στον αέρα για χάρη της. Στο μυαλό του ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Θέμης.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αλλάζει ο Θέμης μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία δίνει σημαντικές συμβουλές στην Ελισάβετ

Πίνει συνέχεια το ένα ποτό πίσω από το άλλο και μεθάει. Αρχίζει να κλαίει και παίρνει το όπλο του να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα. Όμως μέσα στην πίκρα του αποφασίζει να σκοτώσει ο ίδιος τον Καστρινό κι έτσι ορμάει στο μαγαζί του μεθυσμένος και οπλισμένος έτοιμος να τον σκοτώσει.

Ο Παράσχος προλαβαίνει τα χειρότερα. “Έχεις τρελαθεί εντελώς; Τί κάνεις εδώ; Δεν είναι ώρα για τέτοια, φύγε.” Ο Θέμης είναι αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο ενώ ο Βίκος που έχει χάσει τα ίχνη του βάζει λυτούς και δεμένους για να τον βρουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη προσεύχεται για την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρχίζει να εμπιστεύεται τον Πέτρο

Τον θέλω νεκρό” διατάζει τους άντρες του ξέροντας πως αν τον συλλάβουν θα τον δώσει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής.

Παράλληλα μαθαίνει πως υπήρχε μάρτυρας δολοφονίας και αρχίζει να ψάχνει ποιο είναι αυτό το άτομο. Όταν φτάνεις στα ίχνη της Ελισάβετ αρχίζει ο μεγάλος κίνδυνος για την κοπέλα που όπως πρώτοι σας γράψαμε θα βάλει να την απαγάγουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close