Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια  44 , 45 , 46 , 47 :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Μπορεί ο δολοφόνος σας παρακαλώ να βάλει στόχο το Γεράσιμο που μας έπρηξε??????????

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 44  στις 15/1/2023

Επεισόδιο 44

Δευτέρα

O Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει: τον θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του, λυγίζει. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμη για τη δολοφονία της μητέρας του. Η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του.

 

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα Διαλύεται και ζητά εκδίκηση

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης καταρρέει στην αγκαλιά της Ηγουμένης

Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους. Ποιον θα έχει σύμμαχο ο Θέμης στην προσπάθεια του να βρει ποιος σκότωσε τη γυναίκα του;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 45  στις 16/1/2023

Επεισόδιο 45

Τρίτη

Στην κηδεία της Αγγελικής, κανείς δεν μπορεί, ακόμα, να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ, είναι μια ανακούφιση για τον Πέτρο. Η εμφάνιση του Βίκου, όμως θα κάνει έξαλλη την Αλεξία. Στο σπίτι, ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μια έντονη συζήτηση. Αυτό που θα της ζητήσει, θα την αφήσει άφωνη. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως τον Γιώργο και εκείνος δε διστάζει να την απειλήσει.

 

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Ο Λουκάς στο μαγαζί, κάνει μια τρυφερή έκπληξη στον Θέμη. Ο Βίκος εισβάλει οπλισμένος και μεθυσμένος.. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα. Ο Γεράσιμος καταφτάνει για να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 46  στις 17/1/2023

Επεισόδιο 46

Τετάρτη

Μία γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα και κάνει σκηνή απαιτώντας την επιστροφή της Ελισάβετ στη Μονή. “Έλα μαζί μου τώρα” της λέει ουρλιάζοντας.

Μέσα σε όλα αυτά η Γιάννα αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο το Σαράντο σε σχέση με το παρελθόν της και τα πνεύματα μεταξύ του Παράσχο και του Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό. Η Ηγουμένη ενημερώνει τηλεφωνικά το Θέμη για την τελευταία επίσκεψή της Αγγελικής στο μοναστήρι και ο Θέμης αποφασίζει να την επισκεφτεί.

Δείτε επίσης : Μαύρο ρόδο : Η Σίσσυ εισβάλει στη σειρά για να τα φέρει όλα τούμπα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Η Ελισάβετ στην αποθήκη παραδέχεται τον έρωτά της

Το μόνο που θέλει είναι να εκδικηθεί όποιον ευθύνεται για το χαμό της γυναίκας που αγάπησε όσο καμία άλλη. Ο Σταυρίνος καλείται να πάρει μία απόφαση για την εγχείρησή του. Ο εκτελεστής της Αγγελικής παρότι τώρα τον κυνηγούν όλοι σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Για ακόμη μία φορά είναι αποφασισμένος να σκορπίσει το θάνατο προκαλώντας τον απόλυτο τρόμο. Ο πρώτος που βάζει στο στόχαστρο του δεν είναι άλλος από τον Πέτρο που διατρέχει πλέον θανάσιμο κίνδυνο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close