Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού το αντίο της Ελισάβετ ραγίζει καρδιές. 

Αχ Ελισάβετ μας <3

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε, τον Γεράσιμο να στέλνει στην Ελισάβετ τις φωτογραφίες-φωτιά από το reunion-party, όπου οι φίλοι του αγαπημένου της είναι ντυμένοι καλόγριες , κι εκείνος μεθυσμένος «γλεντάει» στην αγκαλιά τους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα – Ο Σαράντος θα μπει νύχτα και θα θερίσει το χωριό

Οι εικόνες που αντικρίζει την σοκάρουν και νιώθει προδομένη, καθώς θεωρεί ότι ο Πέτρος και οι φίλοι την χλευάζουν και δεν την σέβονται.
Επίσης, το ότι ο Πέτρος δε γύρισε εκείνο το βράδυ στο σπίτι και κοιμήθηκε στης Νατάσσας, επειδή ήταν τύφλα στο μεθύσι, την γεμίζει αμφιβολίες και την πληγώνει.

Παρόλο που εκείνος της ζητά συγνώμη και η Νατάσσα της ξεκαθαρίζει πως δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους, η Ελισάβετ δεν μπορεί να τον συγχωρέσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρο μην με ξανά πάρεις τηλέφωνο δεν θέλω να ακούσω τίποτα για σένα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το μεγάλο φινάλε

Μπορεί να άκουσε την καρδιά της και να παραδόθηκε στον έρωτα της για εκείνον και να θέλησε να αλλάξει τη ζωή της, όμως τώρα αισθάνεται ότι ανήκουν σε τελείως διαφορετικούς κόσμους, που δεν θα μπορέσουν να συναντηθούν ποτέ.

Έτσι λοιπόν, οδηγείται σε μια απόφαση που καταρρακώνει τον Πέτρο. Του αφήνει ένα γράμμα και επιστρέφει με την Αυξεντία, η οποία πήγε στην Πάτρα να την αποχαιρετήσει πριν φύγει στην Φλωρεντία, στο μοναστήρι.
Και μάλιστα η ξανά φορά τα ράσα της.

«Τα λάθη μας είναι καλό να τα διορθώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα προσεύχομαι για σένα να είσαι πάντα υγιής και δημιουργικός. Θα προσεύχομαι να ευτυχήσεις.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ βάζει τα ράσα και γυρνά στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αλεξία φοβάμαι ότι κάτι κακό συμβαίνει με τον Πέτρο

Επιστρέφω στο κελί μου μιας και είναι το μόνο μέρος στο οποίο νιώθω ασφάλεια. Σε παρακαλώ να το σεβαστείς και να προχωρήσεις τη ζωή σου. Εύχομαι ότι καλύτερο για σένα. Ελισάβετ» είναι τα λόγια που διαβάζει ο Πέτρος και ουρλιάζει απεγνωσμένα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close