Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού το μωρό της Αλεξίας και του Βίκου θα σπείρει θύελλες. 

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Παραδομένοι πια στο ανεξέλεγκτο πάθος τους, η Αλεξία με τον Βίκο γίνονται παράνομο ζευγάρι, αλλά οι εξελίξεις στην σειρά Μαύρο Ρόδο, με την απρόβλεπτη εγκυμοσύνη της κοπέλας θα είναι καταιγιστικές. Φυσικά, ο πόλεμος ανάμεσα σε Βίκο και Θέμη θα φουντώσει ακόμα περισσότερο.

Το μίσος που αρχικά ένιωθε για εκείνον μετατράπηκε σ’ έναν απρόβλεπτο έρωτα και όσο περνάει ο καιρός η σχέση μεταξύ τους «δένει» ακόμα περισσότερο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τί παιχνίδι παίζει η Νατάσα;

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ανακαλύπτει πως ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης

Η Αλεξία, παρά τις προειδοποιήσεις της οικογένειάς της και κυρίως της Κύρας, συνεχίζει να είναι παθιασμένη με τον Βίκο, αλλά και εκείνος αρχίζει να αποκτά συναισθήματα για εκείνη.

Κι ενώ το πάθος για Αλεξία και Βίκο φουντώνει περισσότερο κόντρα στους ανθρώπους τριγύρω τους, σύντομα μια ακόμα εξέλιξη μεταξύ τους θα αλλάξει τα δεδομένα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Αυξεντία λέει στην Ελισάβετ να μείνει με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τρομάζω τόσο που την αγαπώ- Ο Πέτρος καταρρέει

Κι αυτό είναι η απρόσμενη εγκυμοσύνη της κοπέλας από τον εραστή και δολοφόνο της μητέρας της. Πώς θα μπορέσει να κρύψει ένα τέτοιο μυστικό και για πόσο; Ο Βίκος είναι και εκείνος σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι ζω μέσα σ’ ένα όνειρο – Τί θα γίνει μετά την καυτή νύχτα;

Αυτό το μωρό αν γεννηθεί θα σπείρει θύελλες. Η Αλεξία είναι πολύ προβληματισμένη και δεν ξέρει αν πρέπει να κρατήσει το μωρό. Τί θα αποφασίσει τελικά και τί κόστος θα έχει αυτό για όλους;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close