Μαύρο Ρόδο: Τρομάζω τόσο που την αγαπώ- Ο Πέτρος καταρρέει

Μαύρο Ρόδο : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκινητικές καθώς ο Πέτρος καταρρέει και λέει- Τρομάζω τόσο που την αγαπώ.

Ax ρε πουλάκι μουυυυυυυυυ

Η Ελισάβετ τηλεφωνεί στον πατέρα της για να πάει να την πάρει και να επιστρέψει στη Γερακιανή και ο Πέτρος που την ακούει τα χάνει. «Γιατί του είπες να έρθει να σε πάει πίσω στο χωριό;», την ρωτά κι εκείνη
του απαντά: «Γιατί έτσι πρέπει». Εκείνος προσπαθεί να την μεταπείσει όμως χάνει την ψυχραιμία του:

«Σου έχουν δηλητηριάσει το μυαλό με τις ιδέες τους. Νιώθεις άσχημα για κάτι που είναι μόνο όμορφο, που είναι στη φύση του ανθρώπου. Ενοχές και χριστιανικές αμαρτίες… έκανες κάτι κακό για να ζητήσεις άφεση; Είναι κακό που αγάπησες; Θα πρέπει ο Θεός να σε συγχωρέσει επειδή ακολούθησες την επιθυμία σου;», την ρωτά με ένταση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι ζω μέσα σ’ ένα όνειρο  Τί θα γίνει μετά την καυτή νύχτα;

Η Ελισάβετ τότε του απαντά «Είμαι μπερδεμένη. Αυτό που συνέβη είναι… δεν είχα προετοιμαστεί για αυτό που συνέβη. Χρειάζομαι
χρόνο», του απαντά και ο Πέτρος της υπόσχεται πως δεν θα την πιέσει. Εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του, ενώ ο νεαρός αντιλαμβάνεται πως ο δρόμος του θα είναι μακρύς και στέκεται μαγκωμένος.

Την ίδια ώρα, στην Πάτρα, ο Παράσχος καλείται να αντιμετωπίσει τον Καστρινό, ο οποίος είναι εξορισμένος. «Ποιος είσαι; Τι ζητάς; Τι σκοπό έχεις τόσο καιρό στο πλάι μου; Τι προσπαθείς να πετύχεις;», τον ρωτά με το όπλο στο χέρι. Ο Παράσχος τον κοιτά παγιδευμένος, ενώ ο Θέμης του δείχνει το διπλανό δωμάτιο, όπου θα
λογαριαστούν: «Εκεί μέσα, αγόρι μου. Να τα πούμε με την ησυχία μας. Τράβα. Άνοιξε», του λέει με το όπλο πάντα στο χέρι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ επιστρέφει στη Γερακιανη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης απειλεί τον Γεράσιμο

Την ίδια ώρα, ο Βίκος ανακρίνει τον Ζαμάνο, προκειμένου να μάθει για την εντολή που έδωσε στον Καστρινό. «Θα μιλήσεις; Για ποιο λόγο έβαλες ρε να με καθαρίσουν. Μίλα ρε!», του φωνάζει και στη συνέχεια παίρνει το κινητό του και βρίσκει δύο ονόματα. Χρονά και Τσαγκαράκη…

Στο μεταξύ, ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος τσακώνονται για την δουλειά, με τον δεύτερο να του λέει πως έχει το μυαλό του μόνο στην Ελισάβετ. Πίσω στο μοναστήρι η Κασσιανή ζητά από τις μοναχές να υπογράψουν την κατακύρωση των κτημάτων στον Θέμη Καστρινό, αλλά δεν συμφωνεί καμία μαζί της.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 89 , 90 , 91 , 92 , 93

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος πίνει ασταμάτητα και ανακοινώνει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστέψει στη Γερακιανή, ενώ η Ελισάβετ ζητά από τον πατέρα της να γυρίσουν στο χωριό το επόμενο πρωί.

Ο Πέτρος που το μαθαίνει καταρρακώνεται και φτάνει στο σπίτι της, όπου του ανοίγει ο Λευτέρης: «Συγγνώμη που ήρθα τέτοια ώρα, αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου πως θα έφευγε το πρωί χωρίς να μου πει τίποτα. Θέλω να τη χαιρετήσω. Έστω. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Εξαιτίας μου φεύγει;», τον ρωτά. « Την αγαπάς;»,
του λέει εκείνος.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 89 , 90 , 91 , 92 , 93

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 89 , 90 , 91 , 92 , 93

«Με τρομάζει το πόσο την αγαπάω», του απαντά και η Ελισάβετ που στέκεται στην πόρτα του δωματίου της τον ακούει. «Πες της πως θα περιμένω να γυρίσει. Πως ελπίζω ότι θα γυρίσει», του λέει και φεύγοντας εκείνη τρέχει πίσω του: «Πέτρο; Περίμενε», του φωνάζει και πέφτει στην αγκαλιά του. Έξω από το σπίτι, όμως, έχει
φτάσει και ο Γεράσιμος και βλέποντας την εικόνα αυτή το βλέμμα του γεμίζει οργή…

Μαύρο Ρόδο:  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτης της εβδομάδας από από την Κυριακή 26 έως την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 22:50.

Επεισόδιο 84 (Κυριακή 26/03)

Ο Σταυρίνος και η Τασούλα συνέρχονται μετά την επίθεση των ληστών. Η Γιάννα υποψιάζεται ότι η ληστεία στη μάντρα ήταν παγίδα για να χτυπηθεί ο Σταυρίνος με βασικό ύποπτο τον Γιώργο. Η Τασούλα υποψιάζεται ότι η Γιάννα είναι υπερβολική στις αντιδράσεις της για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Σταυρίνου.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα  το τεκνό»

Μαύρο Ρόδο:

Η Πολυξένη εκβιάζει την Κασσιανή, με σκοπό τα κτήματα της μονής να δοθούν στο χωριό και όχι στον Θέμη. Ο Παράσχος απειλεί τον Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου. Οι υποψίες του Θέμη για τον ρόλο του Παράσχου αυξάνονται. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε τεράστια εσωτερική σύγκρουση. Τι απόφαση θα πάρει για το επόμενό της βήμα; Ο Θέμης πιάνει τον Παράσχο στα πράσα.

Επεισόδιο 85 (Δευτέρα 27/03)

Ο Πέτρος προσπαθεί να αποτρέψει την Ελισάβετ από το να επιστρέψει στη Γερακιανή. Εκείνη του ζητά να μην την πιέζει. Η αναμέτρηση Θέμη – Παράσχου είναι σκληρή. Ο Παράσχος πρέπει να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για το διπλό του παιχνίδι αλλά και να αποκαλύψει, για πρώτη φορά, τον λόγο για τον οποίο θέλει να εκδικηθεί τον Καστρινό. Ο Βίκος ανακρίνει τον Ζαμάνο, προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για την εντολή που έδωσε στον Θέμη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος θα λογομαχήσουν. Η Κασσιανή αντιμετωπίζει τις αντιρρήσεις των μοναχών για την υπογραφή της κατοχύρωσης των κτημάτων. Ο Γεράσιμος πίνει πολύ και ανακοινώνει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό. Η Ελισάβετ ζητά από τον Λευτέρη να επιστρέψουν το επόμενο πρωί. Ο Πέτρος, καταρρακωμένος, φτάνει στο σπίτι της θείας της Ελισάβετ ζητώντας της να μάθει για ποιο λόγο φεύγει. Εκεί, θα βρεθεί και ο μεθυσμένος Γεράσιμος.

Επεισόδιο 86 (Τρίτη 28/03)

Η Ελισάβετ νιώθει την ανάγκη να επισκεφτεί το μοναστήρι. Ευχάριστα νέα μαθαίνει ο Θέμης, αφού του παραχωρούνται τα κτήματα της Μονής. Η Πολυξένη θα αρχίσει πάλι τα παιχνίδια της με τον Θέμη και τον Λευτέρη. Η Κύρα αγωνίζεται να σώσει την εγγονή της από τα νύχια του Βίκου. Η συνάντηση του Βίκου με τον Παράσχο φέρνει πολλές ανατροπές.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία ξεσπά σε Βίκο: Είχες ποτέ ηθικές αναστολές; Έχεις πατήσει επί πτωμάτων

Επεισόδιο 87 (Τετάρτη 29/03)

Ο Βίκος παραγγέλνει στον Παράσχο σφαίρες και ο Παράσχος φοβάται ότι ο Βίκος θα τον σκοτώσει. Ο Θέμης υπόσχεται στη Φιλαρέτη ότι θα ξεδιαλύνει την εμπλοκή του Ζαμάνου στην υπόθεση του παιδιού της. Ο Βίκος ζητά από τη Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Θέμη. Εντοπίζονται τα στοιχεία ενός άντρα που έκανε την επίθεση στον Σταυρίνο και την Τασούλα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή του Βίκου

Μαυρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Η Ευτυχία αποκαλύπτει στον Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου. Η Κασσιανή θέλει να απολύσει τον Γεράσιμο. Η Ελισάβετ, επηρεασμένη κι από τα σκληρά λόγια της Κασσιανής απέναντί της, δεν φεύγει μόνο από το μοναστήρι, αλλά παίρνει μια ακόμα πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

Επεισόδιο 88 (Πέμπτη 30/03)

Μαύρο Ρόδο-Ευτυχία-Λευτέρης-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του Διακοσάββα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί. Ο Βίκος αντιμετωπίζει την ευθεία ερώτηση της Αλεξίας: Εμπλέκεται ο ίδιος στο θάνατο της Αγγελικής; Η Ελισάβετ βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της στην Πάτρα. Μετά τον αρχικό πανικό της, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια και καλή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close