Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-Αυξεντία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Αυξεντία λέει στην Ελισάβετ να μείνει με τον Πέτρο.

Αχ γλυκιά μας Αυξεντία <3

Η Ελισάβετ έχει την ανάγκη να επισκεφθεί το μοναστήρι και τα φίδια ζώνουν τον Πέτρο. «Δεν πρέπει να φοβάσαι κάθε φορά που πάω στο μοναστήρι. Θέλω απλά να μιλήσω στην Αυξεντία, δεν σκοπεύω να μείνω», του εξηγεί και ο Λευτέρης που τους βλέπει να μιλάνε τόσο ζεστά μπαίνει μέσα για να τους αφήσει μόνους.

«Δεν φοβάμαι, στεναχωριέμαι που δεν μου λες τι αισθάνεσαι και πας στο μοναστήρι μόνο για να μιλήσεις με την Αυξεντία, αντί να μιλήσεις σε μένα για ό,τι σε προβληματίζει», της απαντά ο Πέτρος με παράπονο, χωρίς να αντιληφθεί ότι ο Γεράσιμος είναι κρυμμένος και τους ακούει.

Στο μεταξύ, ο Θέμης για πρώτη φορά παίρνει ευχάριστα νέα για τα κτήματα της μονής, μέσα από ένα μήνυμα που του στέλνει η Πολυξένη, η οποία παίζει και πάλι σε διπλό ταμπλό με εκείνον και τον Λευτέρη, και το
μοιράζεται με τον Φραγκίσκο:

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τρομάζω τόσο που την αγαπώ- Ο Πέτρος καταρρέει

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ

«Σε πήρα για τα ευχάριστα. Να ξέρεις, βοήθησα κι εγώ να πάρεις το διαγωνισμό. Μου το χρωστάς», του διαβάζει και στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Ζερβόπουλο για να τον ενημερώσει και να φύγουν για Γερακιανή.

Το ίδιο βράδυ ο Γεράσιμος καταλήγει να κοιμάται στο σπίτι της Νατάσας. Την επόμενη μέρα η Ελισάβετ φτάνει στο μοναστήρι και όλες οι μοναχές χαίρονται ιδιαίτερα που την βλέπουν και πάλι.

« Ήθελα να σε δω, έπρεπε να σου μιλήσω. Προσευχήθηκα στην Παναγιά αλλά χρειάζομαι και τη δική σου συμβουλή, νιώθω πολύ μπερδεμένη και μόνο σ’ εσένα μπορώ να μιλήσω», λέει στην Αυξεντία χαμηλόφωνα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι ζω μέσα σ’ ένα όνειρο – Τί θα γίνει μετά την καυτή νύχτα;

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης απειλεί τον Γεράσιμο

Αργότερα όταν μένουν μόνες της ανοίγει την καρδιά της: «Ο δρόμος μου μέχρι σήμερα, ήταν ο δρόμος της αγνότητας…Αλλά έγινε κάτι…που ντρέπομαι να σου πω .

Με τον Πέτρο, γίναμε ζευγάρι… Παράβλεψα τους όρκους μου στον Κύριο και παρασύρθηκα από τα αισθήματά μου», λέει η Ελισάβετ στην Αυξεντία έτοιμη να ξεσπάσει σε κλάματα. «Και γιατί νιώθεις άσχημα;», της απαντά ήρεμα κι εκείνη εκπλήσσεται με την αντίδραση της.

Την ίδια ώρα, στη μονή καταφτάνει και ο Θέμης και αφού πρώτα μιλήσει με την Κασσιανή για τα κτήματα και υπογράψει, στη συνέχεια βρίσκει την Φιλαρέτη και της υπόσχεται να πως θα την βοηθήσει να μάθει για την
Χρονά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 89 , 90 , 91 , 92 , 93

«Σε ευχαριστώ, και μάλλον έχεις πολύ σημαντικές γνωριμίες. Έμαθα ότι μίλησε η Ντέπυ Φλογαίτη για να πάρεις τα κτήματα. Την γνωρίζεις προσωπικά;», του λέει. «Ναι, βέβαια! Την βουλευτή, είναι κόρη του Ζαμάνου. Βασικά, τον πατέρα της γνωρίζω από παλιά, πολιτευότανε κι αυτός στην Αχαΐα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα “τσακίσει” το τεκνό»

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Εσύ, πού την ξέρεις;», την ρωτά και η Φιλαρέτη τον σοκάρει με την απάντηση της: «Ήταν η γυναίκα του άντρα που σκότωσα». Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Παράσχος συναντά τον Βίκο, ο οποίος αγριεύει, βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close