Μαυρό-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το νέο φονικό που συγκλονίζει τη Γερακιανή.

Αρχίσαμε τους φόνους βλέπω…

Ο Βίκος εντοπίζει την Γιάννα και αμέσως ενημερώνει τον Ζαμάφτα ο οποίος σπεύδει εκεί για να την εκδικηθεί και να την σκοτώσει. Όταν την εντοπίζει μόνη της σηκώνει το όπλο και την σημαδεύει για να την σκοτώσει.

Μικρός που είναι ο κόσμος. Ενώ νόμιζα ότι θα μου τη γλιτώσεις σκύλα.” της λέει και πάει να πατήσει την σκανδάλη όταν εμφανίζεται απρόσμενα η Τασούλα. Εκείνος φεύγει και κρύβεται ενώ η Γιάννα είναι άσπρη σαν πανί από το φόβο της.

Την επόμενη μέρα η κοπέλα εξαφανίζεται από το χωριό για να κρυφτεί και όλοι την ψάχνουν. Η αγωνία των γονιών της είναι μεγάλη και η Ευτυχία καταφέρνει να βρει το παιδί της. “Τί έγινε το κορίτσι μου; Φάγαμε τον κόσμο να σε βρούμε. Εξαφανίστηκες και τρομάξαμε ότι κάτι έγινε” της λέει μόλις τη βλέπει και η Γιάννα της εξηγεί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Μαύρο Ρόδο-Γιάννα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα λέει στην Ελισάβετ πως ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Δε σας είπα όλη την αλήθεια. Δεν έφυγα απ’ την Πάτρα επειδή χρωστούσα σε τοκογλύφους αλλά επειδή πυροβόλησα κάποιον.“. Η Ευτυχία παγώνει. Η Γιάννα της εξηγεί όλη την αλήθεια με το Ζαμάφτα που ήθελε να την σκοτώσει αλλά για να γλιτώσει τον πυροβόλησε.

Τώρα ήρθε εδώ στο χωριό και ψάχνει να με βρει για να τελειώσει αυτό που άρχισε” λέει στην μητέρα της. Ο Γεράσιμος προτείνει μια λύση στην Ευτυχία που μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της Γιάννας.

Στο μεταξύ ο Ζαμάφτας γυρίζει στην Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του και θα βρεθεί στο μαγειρειό μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος πλακώνονται όταν τους πιάνει στα πράσα με τη μάνα του

Μαύρο Ρόδο-Γιάννα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στον Θέμη για Αγγελική και Βίκο

Λίγες ώρες αργότερα Ζαμάφτας πέφτει νεκρός. Ποιος όμως είναι εκείνος που τον σκότωσε; Το θέμα τώρα για όλους είναι αν θα φωνάξουν την αστυνομία ή θα θάψουν το πτώμα όπως έγινε με το Διακοσάββα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close