Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Όλγα λέει στην Ελισάβετ πως ήταν στοίχημα για τον Πέτρο. 

Μην ακούς κανέναν Ελισάβετ μου. Πήγαινε βρες τον έρωτά σου επιτέλους!

Η Όλγα με το Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Εκείνος επιμένει να κρατάει το μυστήριο. Την ίδια στιγμή η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει την γνώμη της.

Γιατί ζητάς τη δική μου συμβουλή; Δεν έχω ιδέα από αυτά” είναι τα λόγια της αλλά η Όλγα συνεχίζει. “Ξέρω ότι σε συμπαθεί και έχετε αναπτύξει φιλική σχέση οπότε έλεγα μήπως σου έχει αναφέρει κάτι εκείνος ή μήπως εσύ μπορεί να του πεις κάτι για μένα.“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σώζει την ζωή του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα επιτεθεί στον Πέτρο

Την ίδια ώρα ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και ο τελευταίος του αποκαλύπτει, “την αγαπάω ρε ηλίθιε τι δεν καταλαβαίνεις; Καλόγρια ξε καλόγρια δε με νοιάζει! Δεν μπορώ να την βγάλω απ’ το μυαλό μου! Γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;“.

Ο Φραγκίσκος τότε καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και το βράδυ μαζί με τον Σταυρίνο βοηθούν τον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση προκειμένου να μιλήσει στην Ελισάβετ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σε βαθιά θλίψη η Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία είναι βουτηγμένη στα σκοτεινά μυστικά

Στο μεταξύ εκείνη μαζί με την Αυξεντία θα βρουν τα οστά του Διακοσάββα στα μνήματα της μονής την ώρα που η καμπάνα χτυπάει για το ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής.

Πέτρος και Ελισάβετ καταφέρνουν να συναντηθούν την ώρα που δύο άγρυπνα μάτια θα τους αντιληφθούν. Η Όλγα που αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ αποφασίζει να βάλει τέλος στο φλερτ αυτό με το πιο σοκαριστικό τρόπο προκαλώντας πόνο και οργή στην Ελισάβετ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης την στήνει στον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αποχαιρετά μια για πάντα την Ελισάβετ

Έμαθα κάτι. Έχω καταλάβει πως ο Πέτρος σε περιτριγυρίζει και νομίζω πως πρέπει να σου πω το σκοπό που το κάνει αυτό. Δεν είσαι μαθημένη σε όλα αυτά” της αναφέρει και η Ελισάβετ αναρωτιέται αν έχει συμβεί κάτι.

Όλγα έπαθε κάτι ο Πέτρος;” Τότε εκείνη, συνεχίζει. “Ο Πέτρος είναι ένα κακομαθημένο παιδί που έχει μάθει να τα έχει όλα. Έχει βάλει ένα στοίχημα με τους φίλους του για το αν μπορεί να σε ρίξει. Είναι τραγικό αυτό που έκανε το ξέρω και γι’ αυτό στο λέω.“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία φέρνει την ανατροπή

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Άλλο ένα σχέδιο του Βίκου που αποτυγχάνει

Η Ελισάβετ παθαίνει σοκ με αυτό που ακούει. Στο μεταξύ η Πολυξένη μαθαίνει περισσότερα για τον κρυφό λογαριασμό του Λευτέρη και ο Σταυρίνος δίνει ιδέες στον Πέτρο για το πως θα μπει κρυφά στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έτσι θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να ξαναμπεί στο μοναστήρι

Ο Σαράντος βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην λύση του μυστηρίου με τη χρυσή ταυτότητα που βρήκε θαμμένη. Η Κασσιανή εντοπίζει μια λεπτομέρεια στην αγιογραφία της Ελισάβετ που τη βάζει σε σκέψεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close