Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Βίκος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος και ο Βίκος πλακώνονται όταν τους πιάνει στα πράσα με τη μάνα του.

Δεν ντρέπεσαι μαρή δυο παλικάρια να δέρνονται για πάρτη σου;;

Ο Βίκος και η Αγγελική ζουν τον παράνομο έρωτα και κάνουν την μία μηχανορραφία μετά την άλλη. Μόνο που αυτή η σχέση δεν θα μείνει κρυφή για πολύ ακόμη και όλα θα ανατραπούν.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του mega, η Αγγελική και η Αλεξία πηγαίνουν στη Γερακιανή, όπου βρίσκεται ήδη ο Πέτρος. Εκεί ο τελευταίος παρατηρεί την περίεργη συμπεριφορά της μητέρας του, γεγονός που του κινεί την περιέργεια και αποφασίζει να την παρακολουθήσει.

Δείτε ακόμη Ζευγάρι πρωταγωνιστής του Σασμού με πρωταγωνίστρια απο το Μαύρο Ροδο : Οι πρώτες φωτογραφίες

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σώζει την ζωή του Βίκου

Στο μεταξύ ο Βίκος πηγαίνει στην Γερακιανή και κάνει έκπληξη στην Αγγελική, ζητώντας της να τον συναντήσει στο ξενοδοχείο που μένει. Η γυναίκα, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της, ανταποκρίνεται αγνοώντας πως ο γιος της την παρακολουθεί.

Σύντομα λοιπόν ο Πέτρος βρίσκει το δωμάτιο στο οποίο μένει η μητέρα του και την πιάνει στα πράσα με τον Βίκο. Ο νεαρός σοκαρισμένος επιτίθεται λεκτικά στους δύο παράνομους εραστές, βγάζοντας εκτός εαυτού τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα επιτεθεί στον Πέτρο

Μαύρο ρόδο – Ηλέκτρα Νικολούζου : Η πρόταση για την σειρά ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σε βαθιά θλίψη η Ελισάβετ

Οι δυο τους δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Αγγελικής, η οποία αντιλαμβάνεται πως όλα θα αλλάξουν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Γιάννα φαίνεται πως έχει ακόμα πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς.

Πρώτα απ’ όλα με τους ανθρώπους της νύχτας, τον Θέμη και τον Βίκο, από τους οποίους έχει δανειστεί λεφτά. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, στα επόμενα επεισόδια ο Βίκος εντοπίζει την κοπέλα και οργανώνει ένα σχέδιο εναντίον της για να την εκφοβίσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία είναι βουτηγμένη στα σκοτεινά μυστικά

Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης την στήνει στον Βίκο

Μάλιστα ζητάει από το τσιράκι του τον Ζαμάφτα, να πάρει εκδίκηση για εκείνον και επίσης να κάνει τη Γιάννα να μετανιώσει που τον πυροβόλησε στο παρελθόν.

Σύντομα η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με τον αδίστακτο άντρα, ο οποίος απειλεί να την σκοτώσει αν δεν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες της. Για καλή της τύχη όμως εμφανίζεται η Τασούλα και ο Ζαμάφτας φεύγει. Λίγες μέρες μετά, η Γιάννα αφήνει γρήγορα πίσω της όσα πέρασε και θυμάται με τον Σταυρίνο το ερωτικό τους παρελθόν τους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αποχαιρετά μια για πάντα την Ελισάβετ

 

Μαύρο-Ρόδο-Σταυρινός

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία φέρνει την ανατροπή

Μάλιστα αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά ύστερα από χρόνια, από στο σημείο που πήγαιναν και περνούν τη νύχτα μαζί. Μόνο που αυτή τους η συνάντηση δεν μένει κρυφή καθώς ο πρώην σύζυγός της Γιάννας και αδερφός του Σταυρίνου, ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά.

Έκτοτε ξυπνούν για εκείνον να μην αναμνήσεις του παρελθόντος. Συγκεκριμένα ο Γιώργος κοιμάται όταν τους είχε δει να κάνουν έρωτα και εκδικήθηκε τον αδερφό του, προκαλώντας το ατύχημα που τον καθήλωσε στο αναπηρικό καρότσι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close