Μία ευχή για τις Γιορτές-χριστουγεννιάτικη-διαφήμιση-της-Disney-Χριστούγεννα 2023-

Τα Χριστούγεννα 2023 ήρθαν και η γνωστή εταιρία Disney αποφάσισε να μοιράσει ευχές στα παιδιά και στους μεγάλους όλου του κόσμου, μέσα από αυτήν την συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με τίτλο “Μία ευχή για τις Γιορτές”.

Κάθε Χριστούγεννα οι γνωστές εταιρίες κυκλοφορούν διαφημίσεις που τις περισσότερες φορές είναι συγκινητικές και περνούν μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης. Φέτος, την…κορδέλα, την έκοψε η γνωστή εταιρία Disney με μία συγκινητική διαφήμιση που έχει τίτλο “Μία ευχή για τις Γιορτές”.

Η διαφήμιση από την Walt Disney Animation Studios γυρίστηκε αποκλειστικά στη Νότια Αφρική και μοιράζει ευχές σε όλα τα παιδάκια και τους μεγάλους όλου του κόσμου, με ένα τραγούδι σε διασκευή από το παραμύθι της Σταχτοπούτας. Διαβάστε παρακάτω:

 

Όλες οι μητέρες που βλέπουν τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του ΒΒC κλαίνε από συγκίνηση

 

Η Walt Disney Animation Studios ξεκίνησε την Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της με τίτλο “Μία ευχή για τις Γιορτές” και το πρωταγωνιστικό της μήνυμα είναι Ας βγουν αληθινές όλες οι ΕΥΧΕΣ σας». Η διαφήμιση έγινε με αφορμή τα Χριστούγεννα αλλά και τα 100 χρόνια λειτουργίας της γνωστής εταιρίας.

Μία ευχή για τις Γιορτές-χριστουγεννιάτικη-διαφήμιση-της-Disney-Χριστούγεννα 2023-

Η διαφήμιση είναι εμπνευσμένη από την πολυαναμενόμενη ταινία της Disney “Ευχή” των Walt Disney Animation Studios με τη φωνή της Ariana DeBose.

Σκηνοθετήθηκε από τον βραβευμένο με Grammy Νιγηριανό/Βρετανό σκηνοθέτη, Meji Alabi και γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νότια Αφρική, με σκηνές που αντιπροσωπεύουν έξι γεωγραφικές τοποθεσίες, γλώσσες και οικογενειακές παραδόσεις.

 

Η πανέμορφη γιορτινή διαφήμιση για τα παιδιά που βρίσκονται στην προεφηβεία

 

Στην διαφήμιση ακούγεται το τραγούδι από την ταινία της Σταχτοπούτας «A Dream Is A Wish Your Heart Makes», σε μία νέα διασκευή όπου μπορούν πολλοί ερμηνευτές να ενωθούν σε μία φωνή.

Μία ευχή για τις Γιορτές-χριστουγεννιάτικη-διαφήμιση-της-Disney-Χριστούγεννα 2023-

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια Ariana DeBose, αποδίδει τους εναρκτήριους στίχους στην αγγλική εκδοχή του τραγουδιού, ενώ οι ηθοποιοί που υποδύονται την Asha πρωταγωνίστρια της ταινίας «ΕΥΧΗ», τους τραγουδούν σε περισσότερες από δεκαεπτά γλώσσες.

Μία ευχή για τις Γιορτές-χριστουγεννιάτικη-διαφήμιση-της-Disney-Χριστούγεννα 2023-

Η διαφήμιση είναι μια παραγωγή της Ridley Scott Associates στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ομάδα Yellow Shoes από το τμήμα Disney Parks Experiences and Products.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση:

Δείτε όλα τα άρθρα για την τηλεόραση με ένα κλικ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close