Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 16 , 17 , 18 , 19 , 20

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 16 , 17 , 18 , 19 , 20 :  Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθές επεισόδιο 16 στις 18 -10 -21

Στο επεισόδιο 16 Ο Μιχάλης, ύστερα τα  αποτελέσματα της εξέτασης dna,  συναντάει τη Λουίζα για  να ζητήσει εξηγήσεις. Ο Σπύρος θα εκβιάζει την Έλενα πως  θα την καταστρέψει εάν δεν κάνει αυτά που της λέει . Η Μαρία δεν μπορεί να κρύβει άλλο το μυστικό της και λέει στον Αντώνη πως  θα το αποκαλύψει. Η Λουίζα, από την άλλη , δεν ξέρει εάν θα  πρέπει να πει την αλήθεια για την Κατερίνα στον Μιχάλη. Η Δάφνη έχει ελπίδες πως  ο Ιάσονας θα καταφέρει να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, κάτι που ο Αντώνης δεν πιστεύει.

Μόλις χθές επεισόδιο 17 Στις  19 – 10 – 21

Στο επεισόδιο 17 Η κατάσταση ανάμεσα στη Λουίζα και τον Μιχάλη περιπλέκεται ακόμα περισσότερο έπειτα από το φιλί τους, ενώ η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από ένα τυχαίο γεγονός. Η Νόρα συναντιέται με τον Σταύρο για να φάνε μαζί και περνάει μια όμορφη βραδιά, που θα ήθελε να επαναληφθεί. Ο Αντώνης ζητάει κι άλλο χρόνο από τη Μαρία, όσο ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Μόλις χθές επεισόδιο  18 : 20 -10-21

Στο επεισόδιο 18  Η Λουίζα έχει υποψίες πως  ο Σπύρος και η Έλενα γνωρίζονται και θέλει  να μάθει την αλήθεια. Από την άλλη , ο Μιχάλης και η Έλενα πηγαίνουν  στο δικό τους σπίτι και η  Έλενα προσπαθεί διακριτικά  να κάνει ότι της ζήτησε ο Σπύρος. Η Λουίζα κανονίζει συνάντηση με τον Μιχάλη, και αυτό  την φέρνει αντιμέτωπη με τη Νόρα και τον Σπύρο. Ο Ζήσης θα πείσει  τον Θωμά να τον βοηθήσει να κάνουν διάρρηξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα .Η κατάσταση ξεφεύγει όμως με αποτέλεσμα ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος.

Μόλις χθές επεισόδιο 19 στις  21-10-21

Στο επεισόδιο 19 Η Λουίζα και ο Μιχάλης θα πουν με τον πιο ανώδυνο τρόπο την αλήθεια στην Κατερίνα. Ο Σπύρος θα της  αποκαλύψει ότι ο Μιχάλης έχει δολοφονήσει τον παππού της. Η Μαρία θα φέρει τον Αντώνη  προ των ευθυνών του. Ο Αντώνης θα προσπαθήσει να βάλει   υπνωτικά στο τσάι της Δάφνης . Η Κέλλυ τα τινάζει όλα στον αέρα τον  λέγοντάς του την αλήθεια για το πρώην επάγγελμά της. Η Χριστίνα, που ξέρει  ποιος κρύβεται πίσω απ’ τη ληστεία στην τρατορία και  αποφασίζει να αναλάβει προσωπικά το θέμα .

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 47, 48, 49, 50, 51, 52,53

Μόλις χθές επεισόδιο 20 στις  22-10-21

Στο Επεισόδιο 20 Ο Μιχάλης επισκέπτεται την Κατερίνα, εκείνη όμως θέλει να τον αποφύγει ι. Ο Σπύρος λέει στην  Έλενα να βάλει κοριό στο σπίτι τους για να παρακολουθεί. Η Μαρία δίνει τελεσίγραφο στον Αντώνη για τη σχέση τους. Η Κέλλυ και ο Χρήστος θα αναβάλλουν τον γάμο τους. Ο Σπύρος αποφασίζει να πει στην Κατερίνα πως  δεν είναι ο πατέρας της και εκείνη  έντρομη προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Δείτε ακόμη Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 21 , 22 , 23 , 24 , 25

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

 

Close