Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 21 , 22 , 23 , 24 , 25

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 21 , 22 , 23 , 24 , 25: Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθές επεισόδιο 21 στις 25/10/21

Επεισόδιο 21

Ο Σπύρος θα  αποκαλύψει στην Κατερίνα το μεγάλο μυστικό του. Η Λουΐζα θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει. Ο Αντώνης, η Χριστίνα και η Κορίννα  θα προσπαθήσουν  να υποστηρίξουν ψυχολογικά τη Δάφνη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Ο Μιχάλης θα προσπαθήσει να παρηγορήσει την Έλενα για την γιαγιάς της, και θα έρθουν πιο κοντά. Μια ληστεία θα γίνει στον πορτοκαλεώνα και ο Αχιλλέας με την Μαρία και τον Μιχάλη, ψάχνουν να βρουν ποιος το έκανε.

Ο Στάθης ζητάει να μάθει γιατί χώρισε η Κέλλυ με τον Χρήστο αλλά ο Χρήστος  δεν θα του πει την αλήθεια. Ο Ορέστης θα παρενοχλήσει τη Βάσια σε@ουαλικά.

Ο Μιχάλης θα βρεθεί με τον Σπύρο και θα του αποκαλύψει πως είπε την  αλήθεια στην Κατερίνα. Η Λουΐζα και ο Σπύρος θέλουν να καθησυχάσουν την Κατερίνα, όμως ότι δεν τη βρίσκουν πουθενά στο σπίτι.

Μόλις χθές επεισόδιο 22 στις 26/10/21

Επεισόδιο 22

Η Κατερίνα έχει εξαφανιστεί και η Λουίζα έχει τρελαθεί από την αγωνία. Ο Σπύρος δεν κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και υποψιαζεται τον Μιχάλη. Για αυτό πάει να τον συναντήσει.

Η Μαρία δέχεται κάποια απειλητικά σημειώματα ενώ επιμένει να λέει στον Αντώνη ότι είναι καλύτερα να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του. Ο Μιχάλης, μόλις μαθαίνει για την εξαφάνιση της Κατερίνας, κάνει ό,τι μπορεί για να την  βρει.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 16 , 17 , 18 , 19 , 20

Έτσι θα μιλήσει στον τον φίλο της από το ίδρυμα, τον μικρό Βασίλη και θα  προσπαθήσει να τον κάνει να του μιλήσει… Η Κατερίνα  καταλαβαίνει ότι η ζωή της απειλείται.

Μόλις χθές επεισόδιο 23 στις 27/10/21

Επεισόδιο 23

Ο Μιχάλης θα καταφέρει  να σώσει την Κατερίνα και θα την γυρίσει σπίτι. Ολή η  οικογένεια Κεχαγιά πιστευεί ,πως είναι αυτός ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της Κατερίνας.

Η Έλενα θα βοηθήσει τον Σπύρο να ενοχοποιήσει τον Μιχάλη. Η Δάφνη και ο Αντώνης θα μιλήσουν ανοιχτά για πρώτη φορά μετά από καιρό.

Ο Χρήστος θα προειδοποιήσει  τον Ορέστη να μην ξαναενοχλήσει την Κέλλυ και επίσης  να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Μαρία, θα πάει να βρει τη Λουΐζα ενώ ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον αδελφό του.

Μόλις χθές επεισόδιο 24 στις 28/10/21

Επεισόδιο 24

Η Κατερίνα  θα πει την αλήθεια και θα απαλλάξει τον Μιχάλη από τις κατηγορίες . Ο Αχιλλέας θα τον βοηθήσει να προετοιμαστεί για τη μέρα της δίκης.

Η Λουΐζα θα νευριάσει με τη συμπεριφορά του Σπύρου. Η Έλενα μαθαίνει πως η γιαγιά της πέθανε, και έτσι αποφασίζει να σπάσει τον κοριό που είχε βάλει σπίτι και να πει όλη την αλήθεια στον Μιχάλη.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Η Νόρα θα βγει ραντεβού με τον Σταύρο. Η Μαρία θα βρει το σπίτι της άνω κάτω και ο Θάνος θα την βοηθήσει για να βρουν αυτόν που κρύβεται πίσω απ’ τις απειλές. Ο Ορέστης θα αποκαλύψει  στον Στάθη την αλήθεια για τη μητέρα του.

Μόλις χθές επεισόδιο 25 στις 29/10/21

Επεισόδιο 25

Ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πόσο σημαντική είναι η Ελένη για αυτόν. Η Κέλλυ προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Στάθη και του Χρήστου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Μαρία θα βάλει όριά  στη σχέση της με τον Αντώνη και η Δάφνη σκέφτεται τον Ιάσωνα στο κέντρο απεξάρτησης. Η Λουΐζα θα προσπαθήσει  να φέρει την Κατερίνα ξανά κοντά με τον Σπύρο την ώρα που στο δικαστήριο θα αναγνωριστεί  η πατρότητα του Μιχάλη.

Ο Μιχάλης σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του για να  διεκδικήσει την Κατερίνα και Ο Ζήσης, του αποκαλύπτει γιατί μπήκε στη φυλακή πριν δέκα χρόνια.

Δείτε ακόμη Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 26 , 27 , 28 , 29 , 30

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

 

Close