Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 51 , 52 , 53 , 54 , 55

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 51 , 52 , 53 , 54 , 55 : Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθές επεισόδιο 51 στις 6/12/21

Επεισόδιο 51

Η Έλενα φροντίζει με τον δικό της τρόπο να εξαφανίσει την απειλή του Νώντα από τη ζωή της. Ο Μιχάλης και η οικογένειά του ετοιμάζονται για τον γάμο. Η Λουίζα έχει να αντιμετωπίσει την πίκρα της για τον γάμο του Μιχάλη και την έρευνα για τα δύο εκατομμύρια που δεν είχε δηλώσει ο Σπύρος. Ο Σπύρος πλαστογραφεί τα λογιστικά βιβλία του με τη βοήθεια του λογιστή του. Ο Ιάσωνας προσλαμβάνεται στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Ο Χρήστος αρχίζει να ζηλεύει την Κέλλυ. Ο Σπύρος προσπαθεί να σταματήσει με κάθε τρόπο τη διαδικασία της εκταφής και της νεκροψίας του Αλέξανδρου.

Μόλις χθές επεισόδιο 52 στις 7/12/21

Επεισόδιο 52

Ο Σπύρος καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ρένο αλλά αποτυγχάνει να σταματήσει τη διαδικασία της εκταφής. Η Κορίνα διαλύει τη σχέση της με τον Σταύρο. Η Κατερίνα αποφασίζει να πάει στον γάμο, γεγονός που αναστατώνει τον Σπύρο. Η Λουίζα αποφασίζει να επισκεφτεί τον Μιχάλη λίγο πριν τον γάμο του και διαπιστώνει ότι το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους, είναι ακόμη ζωντανό. Ο Νώντας καταφέρνει να ξεφύγει από την Έλενα και αυτό της δημιουργεί ανησυχία για την έκβαση του γάμου της. Μια μοιραία καθυστέρηση στον γάμο θα σταθεί ικανή για να βγουν αληθινοί οι φόβοι της.

Μόλις χθές επεισόδιο 53 στις 8/12/21

Επεισόδιο 53

Η Έλενα είναι εξαφανισμένη και όλοι ανησυχούν. Ο Μιχάλης σκέφτεται μήπως μετάνιωσε και δεν θέλει να παντρευτούν. Την βρίσκει όμως με λερωμένο νυφικό και κλαμένη. Δεν ξέρει τι έγινε αλλά εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά. Ο γάμος γίνεται και όλοι δείχνουν χαρούμενοι, ακόμα και η Κατερίνα που όλοι την προσέχουν. Την επομένη, βγαίνουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και αναστατώνονται όλοι με το πόρισμα.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48 , 49 , 50

Η Λουίζα ζητά συγνώμη από τον Μιχάλη και εκείνος της λέει ότι θα μπορούσαν να είχαν μία ευτυχισμένη ζωή μαζί. Η Νόρα ψάχνει να βρει ποιος σκότωσε τον άντρα της και ο Σπύρος ανησυχεί πολύ. Η Μαρία νιώθει επιτέλους δικαίωση για τον γιο της και είναι ευτυχισμένη. Ο Ιάσωνας και η Άννα ζουν μία βραδιά πάθους.

Μόλις χθές επεισόδιο 54 στις 9/12/21

Επεισόδιο 54

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας έχουν αναστατώσει τις οικογένειες Κεχαγιά και Λάμπρου ενώ η οικογένεια Γαζή, χαρούμενη, κάνει τραπέζι για να αποχαιρετίσει τον Ρένο. Η Νόρα υποψιάζεται έντονα τον Αντώνη για τη δολοφονία του άντρα της αλλά πολύ γρήγορα θα σιγουρευτεί πώς πίσω από όλα κρύβεται κάποιος άλλος. Η Έλενα γίνεται έξαλλη που ο Μιχάλης έτρεξε στη Λουίζα για να μοιραστεί τη χαρά του ενώ συνεχίζει να τρέμει στην ιδέα ότι θα ξαναεμφανιστεί μπροστά της ο Νώντας.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες : Ο Σπύρος σκοτώνει τη Νόρα

Θέλοντας να έχει ένα “όπλο” απέναντί του, διεκδικεί τα χρήματά της από τον Σπύρο. Εκείνος τη συναντάει και της τα δίνει αλλά δυστυχώς, η συνάντηση θα έχει μάρτυρα. Ο Σπύρος, που έχει καταλάβει ότι η Νόρα είναι έτοιμη να προβεί σε αποκαλύψεις, αποφασίζει να μην της δώσει την επιλογή.

Μόλις χθές επεισόδιο 55 στις 10/12/21

Επεισόδιο 55

Η Λουίζα βρίσκει το άψυχο σώμα της Νόρας και όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Ο Σπύρος πλαστογραφεί σημείωμα αυτοκτονίας που ενοχοποιεί τη Νόρα για τον θάνατο του Αλέξανδρου. Ο Αντώνης αναγκάζεται για ακόμα μια φορά να παίξει το παιχνίδι του Σπύρου. Η Έλενα καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μαρίας που την είδε να παίρνει τα χρήματα από τον Σπύρο, δεν πείθει όμως και τον Αχιλλέα. Ο Μιχάλης ανησυχεί για την κόρη του.

Δείτε ακόμη Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 56 , 57 , 58 , 59 , 60

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

Close