Μόλις χθες: Η Νόρα Μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του άντρα της

Μόλις χθες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς η  Νόρα Μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του άντρα της

Ο Μιχάλης, η Μαρία και η Έλενα είναι πολύ χαρούμενη με τη γιορτή που ετοιμάζουν για την παρουσίαση του resort στους επενδυτές.
Η Νόρα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την αποκάλυψη ότι ο Σπύρος είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του άντρα της, ενώ ο Χρήστος και η Κέλλυ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Μόλις χθες: Η Νόρα Μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του άντρα της

Δέιτε ακόμη Μόλις χθες : H αυτοκτονία που σκορπά το χάος

Μέσα σε όλα αυτά, ο Αντώνης πλησιάζει τη Μαρία, αλλά εκείνη για άλλη μία φορά τον διώχνει και εκείνος προσπαθεί να πνίξει τις ενοχές τους στο αλκοόλ. Η Λουίζα δεν αφήνει την Κατερίνα να παραστεί στην εκδήλωση του resort,γιατί δεν θέλει να δυναμιτίσει και άλλο Την ήδη εύθραυστη σχέση της με τον Σπύρο.Η εκδήλωση έχει μεγάλη επιτυχία, όμως η επόμενη ημέρα ξημερώνει με μία δυσάρεστη έκπληξη για τον Μιχάλη.

Μια δυσάρεστή έκπληξη

Ο Μιχάλης, που για ακόμη μία φορά βλέπει τα σχέδια του να καταρρέουν, προσπαθεί να βγάλει άκρη με την Αρχαιολογική Υπηρεσία.
Ο Αχιλλέας τον πείθει να δημοσιοποιήσει, με την βοήθεια ενός δημοσιογράφου φίλου του, τη δική του εκδοχή της ιστορίας, ενώ ο Ρένος( Στέφανος Μηλάτος) βρίσκει τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αναγνωρίζει την Αντιγόνη και ο Μάνος θέλει να την εξοντώσει

Ο τελευταίος τα ξαναβρίσκει με τη Λουίζα για χάρη της Κατερίνας, γεγονός που ξαφνιάζει τη Νόρα. Κι ενώ η Δάφνη νομίζει πως έχει βρει τη χαμένη της κόρη, πέφτει και πάλι θύμα απατεώνων. Ο Σπύρος, τρελαμένος που του έχουν υποκλέψει χρήματα από τον λογαριασμό του, απειλεί την Έλενα, την κάνει να του αποκαλύψει ότι πίσω από αυτό βρίσκεται ο Μιχάλης, και του επιτίθεται.

Τα χαμένα χρήματα

Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να αντεπιτεθεί και η Μαρία με την Έλενα
υποφέρουν από αγωνία.
Η Δάφνη συνεχίζει να θέλει να εκδώσει το βιβλίο για τη Σοφία, αδιαφορώντας για τον πόνο που προκαλεί στην οικογένεια.
Ο Αντώνης είναι χειρότερα από ποτέ, γιατί Εκτός αυτού, η Μαρία του λέει ψέματα ότι έχει σχέση με τον Θάνο.

Μόλις χθες: Η Νόρα Μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του άντρα της

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο θάνατος πρωταγωνιστή που θα μας συγκλονίσει

Η Νόρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να ανακαλύψει το ποιόν του Σπύρου και είναι πολύ προβληματισμένη.
Ο Νώντας εμφανίζεται στο σπίτι της Έλενας και του Μιχάλη και τους λέει ότι είναι παλιός φίλος της πρώτης και την έψαχνε.
Ο Μιχάλης χαίρεται που γνωρίζει φίλους της, τον προσκαλεί να μείνει σπίτι τους, του δίνει και κλειδιά, με την Έλενα να βρίσκεται σε τραγική θέση.

Η απειλή για φόνο

Ο Σπύρος έχει μία δυσάρεστη έκπληξη όταν καλείται σε οικονομικό έλεγχο. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και ψάχνει τα οικονομικά του, ενώ ο Σπύρος προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Νώντας πλησιάζει ερωτικά την Έλενα και εκείνη έντρομη τον προειδοποιεί ότι θα τον σκοτώσει, εάν προσπαθήσει κάτι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Ο Ιάσονας βγαίνει από το κέντρο απεξάρτησης και προτείνει στην Άννα να μείνουν μαζί. Η Έλενα προειδοποιεί τον Σπύρο ότι θα τον καταστρέψει έτσι και κάνει κακό στον Μιχάλη.
Ο Θάνος καλεί τη Μαρία σε δείπνο για να της κάνει ερωτική εξομολόγηση,
αλλά η βραδιά εξελίσσεται αλλιώς. Η Νόρα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος είναι ο φονιάς του άντρα της και ο Αντώνης, έντρομος, προσπαθεί να την μεταπείσει.

Η Νόρα Μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του άντρα της

Μόλις χθες: Η Νόρα Μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του άντρα της

Ο Μιχάλης αποφασίζει να στραφεί στον τουρισμό περιπέτειας μετά το ναυάγιο του resort, ενώ μαθαίνει από τον Αχιλλέα πως η εκταφή θα γίνει την ημέρα του γάμου του. Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Νώντα.

Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος της κρύβει πράγματα σχετικά με τα οικονομικά του,
ενώ εκείνος προσπαθεί να της θολώσει τα νερά με τη βοήθεια του οικονομικού διευθυντή.
Ο Ιάσονας, μετά την έξοδο του από το κέντρο απεξάρτησης, αποφασίζει να μείνει στο ξενοδοχείο της ξαδέρφης του. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης αποκαλύπτει στην Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή.

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

 

Close