Άγριες μέλισσες: Ο θάνατος πρωταγωνιστή που θα μας συγκλονίσει

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά είναι πολλές καθώς  έρχεται 0 θάνατος πρωταγωνιστή που θα μας συγκλονίσει. Αργά ή γρήγορα θα έρθει το τέλος του. Και το φινάλε του  θα είναι ηρωικό για χάρη του «εμείς».

Και φέτος οι Άγριες Μέλισσες έχουν την πρωτιά στην προτίμηση του κοινού και είναι αναμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες σειρές των τελευταίων ετών στη Ελληνική τηλεόραση. Τα επεισόδια μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και η πλοκή κάθε φορά μας κόβει την ανάσα.  Ο Κώστας Ζωγραφόπουλος ο οποίος υποδύεται φέτος τον Αντώνη Ρηγόπουλο παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης ης της ύλης  στο περιοδικό 7 Μέρες TV κάνοντας και μερικές αποκαλύψεις για την συνέχεια.

Τι είπε ο Κώστας Ζωγραφόπουλος  για τις Άγριες Μέλισσες :

Άγριες μέλισσες: Ο θάνατος πρωταγωνιστή που θα μας συγκλονίσει

Πώς σας έγινε η πρόταση να πάρετε μέρος στον 3ο κύκλο των «Άγριων μελισσών», αναλαμβάνοντας το ρόλο του Αντώνη Ρηγόπουλου; Τι συμβολίζει αυτός ο ποιητής στη σειρά;

Η πρόταση μου έγινε από την casting director της σειράς, Μιράντα Ρωσταντή, η οποία πριν από ένα χρόνο μού είχε προτείνει έναν άλλο ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά τότε δεν προχώρησε η συνεργασία μας -τώρα, όμως, με το ρόλο του ποιητή Αντώνη Ρηγόπουλου, επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω ότι τον ήρωα αυτό τον κουβαλώ μέσα μου.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Είμαι ένας άνθρωπος που χάρη της τέχνης, της συγγραφής -αφού αυτή είναι η κύρια ασχολία μου- στο θέατρο, υπάρχω και δημιουργώ. Άρα, η ποίηση με αφορά άμεσα. Η Μιράντα βρήκε με το όμορφο και αλάνθαστο κριτήριό της τον ηθοποιό που, πρώτα από όλα, αγαπά το λόγο, αφού είμαι θεατρικός συγγραφέας. Και μέσα από τη σειρά έχω λατρέψει το συνάδελφό μου, Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Στη σειρά, ο Αντώνης Ρηγόπουλος έχει το δάσκαλο ως πνευματικό του παιδί και εγώ βρήκα στο πρόσωπο του Δημήτρη έναν ηθοποιό με την ίδια σκέψη και οπτική για τα πράγματα. Οι δυο μας λέγαμε χθες, στο διάλειμμα των γυρισμάτων, ότι βασιλιά δεν σε κάνουν τα λόγια και οι σκέψεις σου. Βασιλιά σε κάνουν οι άλλοι άνθρωποι και το πόσο όμορφα σκέφτονται για εσένα. Με τον Δημήτρη, λοιπόν, μοιάζουμε. Πώς το λένε, ο όμοιος με τον όμοιο κάνει παρέα. Πιστεύω πολύ στην τέχνη του «εμείς» και όχι του «εγώ».

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης βλέπει Κορίνα και Μπάμπη μαζί και είναι έτοιμος για εκδίκηση

Και αυτό υπάρχει στις «Άγριες μέλισσες». Η Μελίνα Τσομπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης στηρίζουν έμπρακτα και συνειδητά με τον υπέροχο λόγο και το κείμενό τους τους ηθοποιούς, εξού και αυτό το δημιουργικό αποτέλεσμα.

Η Ελλάδα έχει γεννήσει σπουδαίους ποιητές, εξάγει ποίηση η οποία βραβεύεται με Νόμπελ, και ο Αντώνης Ρηγόπουλος θα μπορούσε να ήταν όλοι οι ποιητές μας μαζί.

Δύσκολη η περίοδος της χούντας, μαύρη και μελανή σελίδα για την ιστορία της χώρας μας. Κάποιοι τηλεθεατές δεν αντέχουν να τη δουν… Εσείς έχετε μνήμες από τότε;

Ήμουν μικρός τότε. Πιστεύω ωστόσο ότι ενέχει μια υποκρισία ο ισχυρισμός πως οι «Άγριες μέλισσες» έχουν πολλή βία και ότι ο κόσμος δεν αντέχει να βλέπει την ωμή αλήθεια γιατί τον θλίβει ή τον στεναχωρεί.

Όλοι ξέρουμε τι έγινε στη χούντα. Δεν μας πειράζει να δούμε αυτή την εποχή στη μικρή οθόνη, αυτό που πραγματικά μας πειράζει είναι η σχέση μας ως κοινωνία του σήμερα με τη βία. Αυτό είναι το πρόβλημα και δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε στον καθρέφτη μας.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης βλέπει Κορίνα και Μπάμπη μαζί και είναι έτοιμος για εκδίκηση

Άγριες μέλισσες: Ο θάνατος πρωταγωνιστή που θα μας συγκλονίσει

 

Έχουμε μέσα μας τους δαίμονες. Γιατί και σήμερα υπάρχει πολλή βία στην κοινωνία μας από άνθρωπο σε άνθρωπο, ενώ μέχρι και πριν από ένα χρόνο υπήρχε η Χρυσή Αυγή, τα άκρα.

Ας δούμε λοιπόν τη σειρά με σκεπτικισμό, ας αναλογιστούμε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Αυτή είναι μια γόνιμη σκέψη.

Πού γίνονται τα γυρίσματα των φυλακών;

Σε ένα παλιό εργοστάσιο του 1870 στον Μαραθώνα, που θυμίζει τη βιομηχανική επανάσταση η οποία δεν έγινε στη χώρα μας. Έχει λοιπόν όλη αυτή την ατμόσφαιρα. Καθόμαστε με τον Δημήτρη, τον Γιάννη, τον Γιώργο, με όλους αυτούς τους αξιόλογους ηθοποιούς, στις πέτρες και νιώθουμε σαν να είμαστε σε άλλον τόπο και χρόνο.

Ο ποιητής μας, λοιπόν, πόσο θα αντέξει τις κακουχίες και το ξύλο; Θα φύγει από τη ζωή;

Αργά ή γρήγορα θα έρθει το τέλος του. Και το φινάλε θα είναι ηρωικό για χάρη του «εμείς». Θεωρώ ότι μεγαλύτερη αξία και από την ίδια τη ζωή έχει η μνήμη. Και ο ποιητής έχει αφήσει σπουδαίο έργο πίσω του για τις άλλες γενιές.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Η Ρένα γίνεται ένα με την Μυρσίνη και ταπεινώνει την Ασημίνα

Ήδη έχει ρίξει πνευματικό σπόρο, έχει σπερματοδοτήσει με αξίες τον Λάμπρο. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν πίστευαν μόνο στην αξία των βιολογικών τους παιδιών, αλλά και των πνευματικών. Γι’ αυτό κι ο ρόλος του ποιητή δεν θα τελειώσει ποτέ… Γιατί θα αφήσει πολλά στον Λάμπρο.

Άγριες μέλισσες: Ο θάνατος πρωταγωνιστή που θα μας συγκλονίσει

Ένας συγγραφέας, ένας ποιητής, ζει ανά τους αιώνες μέσα από τα έργα του, δεν περνάει στη λήθη. Δεν αγγίζει μόνο την εποχή του, αλλά και τις επόμενες γενιές.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή σας μέχρι σήμερα στη σειρά;

Όταν ανακαλύπτει το δωσίλογο, ο Αντώνης τον χαστουκίζει. Δεν μου ερχόταν καλά να χτυπήσω συνάδελφο, ακόμα και αν σεναριακά ήξερα ότι ο ήρωας έκανε το κακό, έπραξε δόλια. Έλεγα λοιπόν στο συνάδελφό μου «αχ, πώς θα εξιλεωθώ αν σε πόνεσα;». Και έτριβα τα χέρια μου. Δεν μου αρέσει η βία.

Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στις Άγριες μέλισσες:

Άγριες μέλισσες: Ο θάνατος πρωταγωνιστή που θα μας συγκλονίσει

Δευτέρα 22/11 – Επεισόδιο 33

Θα ξεκινήσει πόλεμο ο Λευτέρης με τον Ακύλα;
Η Δρόσω αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και να τον βοηθήσει να κόψει το ποτό. Μια απόφαση που δεν θ’ αποδειχθεί εύκολη. Στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη επικρατεί αναβρασμός μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Λευτέρη στο θεατρικό έργο.

Ο Ακύλας δίνει τελεσίγραφο στον γιο του. Θα κάνει πίσω ο Λευτέρης γι’ ακόμα μια φορά ή θα ξεκινήσει πόλεμο με τον πατέρα του;

Η Ελένη ζητάει απ’ την Ασημίνα να μην αποκαλύψει στον Πέτρο τις πληροφορίες που τους έφερε ο Προκόπης, ενώ ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αναλάβει τις ευθύνες του για να γλυτώσει τον Αντώνη. Η Κορίνα ζητάει απ’ τον Μελέτη ν’ αναβάλλουνε τον γάμο.

Η Ελένη και οι υπόλοιποι ξεκινάνε μια δύσκολη κι επικίνδυνη αποστολή. Να βρούνε τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του και να γλυτώσουν τον Λάμπρο από βέβαιη καταδίκη. Θα τα καταφέρουν ή ασφάλεια θα προλάβει να τους ανακαλύψει;

Τρίτη 23/11 – Επεισόδιο 34

Μια μεγάλη έκπληξη που θα αλλάξει τα πάντα…
Η Ελένη με τον Προκόπη, τον Άγγελο και τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν τα πτώματα στο βουνό. Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση. Ο Λευτέρης συγκρούεται με τον πατέρα του και με την υποστήριξη της μητέρας του ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει.

Η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου. Η Μυρσίνη καταλαβαίνει το σχέδιο της Αντιγόνης για να κερδίσει το Δούκα. Εκείνος τη διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ αλλά ένα γράμμα του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που θα αλλάξει τα πάντα…

Άγριες μέλισσες: Ο θάνατος πρωταγωνιστή που θα μας συγκλονίσει

Ο Μπάμπης με τον Κυριάκο τραγουδάνε στο μαγαζί του Νικηφόρου τραβώντας το ενδιαφέρον της Κορίνας που διασκεδάζει με τις φίλες της παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη.

Το αντικίνημα του Βασιλιά δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα ενώ ο Ακύλας, ο Καλογεράς και ο Ζάχος βρίσκονται επί ποδός. Ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα καθώς ο Γαϊτάνης πρέπει ν’ ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος.

Τετάρτη 24/11 – Επεισόδιο 35

Η Ελένη με τον Προκόπη, τον Άγγελο και τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν τα πτώματα στο βουνό. Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση. Ο Λευτέρης συγκρούεται με τον πατέρα του και με την υποστήριξη της μητέρας του ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει.

Η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου. Η Μυρσίνη καταλαβαίνει το σχέδιο της Αντιγόνης για να κερδίσει το Δούκα. Εκείνος τη διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ αλλά ένα γράμμα του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που θα αλλάξει τα πάντα…

Ο Μπάμπης με τον Κυριάκο τραγουδάνε στο μαγαζί του Νικηφόρου τραβώντας το ενδιαφέρον της Κορίνας που διασκεδάζει με τις φίλες της παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη. Το αντικίνημα του Βασιλιά δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα ενώ ο Ακύλας, ο Καλογεράς και ο Ζάχος βρίσκονται επί ποδός.

Ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα καθώς ο Γαϊτάνης πρέπει ν’ ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος.

Πέμπτη 25/11 – Επεισόδιο 36

Άγριες μέλισσες: Ο θάνατος πρωταγωνιστή που θα μας συγκλονίσει

Ένας παράνομος δεσμός ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες…
Όλοι είναι ανάστατοι με το αντικίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου. Στη Λέρο τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται.

Ο Ακύλας βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να σώσει το τομάρι του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος απ’ τα ευρήματα στο βουνό. Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Το επόμενο πρωί ένας έρωτας θα βρει ξανά το λιμάνι του, ενώ ένας παράνομος δεσμός φαίνεται να ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close