Μπλε Ώρες: Κυκλοφόρησε το πρώτο ανατριχιαστικό trailer της σειράς- Οι δολοφονίες που θα καθηλώσουν

Μπλε Ώρες: Κυκλοφόρησε το πρώτο ανατριχιαστικό trailer της σειράς- Οι δολοφονίες που θα καθηλώσουν

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «Μπλε Ώρες» και πήραμε μία μικρή γεύση για όσα θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν και θα μας καθηλώσουν.

Μπλε Ώρες: Το κανάλι του ΣΚΑΪ δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, που έρχεται στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Από τις πρώτες κιόλας εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε πως πρόκειται για μία καθηλωτική πλοκή, που από τα πρώτα επεισόδια θα μας συνεπάρει με τις μυστηριώδεις δολοφονίες και τα σκοτεινά μυστικά της.

Ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της νέας του σειράς «Μπλε Ώρες». Η καινούργια δραματική σειρά έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και η οθόνη μας θα γεμίσει με έρωτα, μυστήριο, συγκρούσεις, ανατροπές και συναρπαστικές ιστορίες.

Μία δολοφονία ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Μπλε Ώρες: Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια- Το παράνομο ζευγάρι που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία

Δύο ισχυρές και πλούσιες οικογένειες -οι οικογένειες Αντωνιάδη και Καραΐσκου- μένουν στο Πήλιο και διατηρούν συνεταιρικά τη γαλακτοκομική μονάδα ΑΧΝΑΓΑΛ, έναν συνεταιρισμό που πήρε συγγενικές διαστάσεις με τον γάμο των παιδιών τους.

Μπλε Ώρες: Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε στις 8 Λέξεις εισβάλει στη σειρά- Θα τον δούμε ξανά μετά από χρόνια απουσίας

Δύο πρόσωπα, η Εύα και ο Άγγελος, εγκλωβισμένοι σε συμβατικούς γάμους, ερωτεύονται και βρίσκουν καταφύγιο ο ένας στον άλλον στις Μπλε Ώρες, στη μαγική στιγμή που η νύχτα δίνει τη θέση της στο πρώτο φως του ήλιου. Μια στυγερή δολοφονία ανατρέπει όλες τις ισορροπίες και φέρνει στο φως όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά.

Οι «ΜΠΛΕ ΩΡΕΣ» μιλούν για τον έρωτα που αψηφά τα όρια, τις επιλογές που καθορίζουν τη μοίρα και το σκοτάδι που μπορεί να κρύβεται ακόμη και στο πιο φωτεινό ξέφωτο.

Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στα χωριά του Πηλίου, την Τσαγκαράδα, την Πορταριά, τις Μηλιές, αλλά και στο λιμάνι του Βόλου και το αντικριστό νησί, τη Σκιάθο.

Viral άρθρα