Να μ’ αγαπάς: Το σατανικό σχέδιο της Θεανώς για να βγάλει από τη μέση τη Στυλιανή

Να μ’ αγαπάς: Το σατανικό σχέδιο της Θεανώς για να βγάλει από τη μέση τη Στυλιανή

Στη συνέχεια της σειράς, Να μ αγαπάς, θα δούμε τη Θεανώ να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και να οργανώνει σχέδιο για να βγάλει από τη ζωή του Μάκη τη Στυλιανή.

Να μ’ αγαπάς: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τη Θεανώ να ερωτεύεται παράφορα τον Μάκη και να τον διεκδικεί εμμονικά. Η γυναίκα αποφασίζει να τον κάνει δικό της και ρίχνοντας στάχτη στα μάτια της Στυλιανής, οργανώνει μεθοδικά το σχέδιο της.

Από τη στιγμή που ο Μάκης έγινε Καλλιγάς και απέκτησε όλα όσα στερήθηκε τόσα χρόνια, δεν άλλαξαν μόνο ο ίδιος και η Στυλιανή συμπεριφορά, που πλέον κινούνται με σνομπ ύφος, όπως οι περισσότεροι πλούσιοι, αλλά και η Θεανώ, η οποία, όπως ήδη έχετε δει, καλοβλέπει τον Μάκη, τον οποίο φλερτάρει για να τον κάνει να χωρίσει με τη Στυλιανή και να παντρευτεί την ίδια ώστε να αποκτήσει χρήματα και κύρος.

Μόνο που τα σχέδιά της δεν πάνε ακριβώς όπως τα υπολόγισε, αφού καταλήγει ερωτευμένη μαζί του. Παράλληλα, το φλερτ μεταξύ τους φουντώνει όλο και περισσότερο, μέχρι που εκείνος ενδίδει τελικά στον έρωτά της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν να κάνουν έρωτα. «Κάναμε λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό», της λέει ο Μάκης κι εκείνη του απαντάει: «Έχεις δίκιο, κάναμε τεράστιο λάθος». Στη συνέχεια εκείνος της λέει ότι «Δεν πρέπει να μάθει ποτέ κανείς για ό,τι έγινε μεταξύ μας. Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συνέβη» κι εκείνη συμφωνεί.

Να μ’ αγαπάς-Μάκης-

Το παράνομο ζευγάρι που φέρνει τα πάνω κάτω

Όμως πριν φύγει του λέει: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά έτσι είναι ο έρωτας». Ο Μάκης της απαντάει: «Ερωτεύτηκες τον λάθος άνδρα». Στο μεταξύ, η Στυλιανή τον ψάχνει και δεν μπορεί να τον βρει κι εκείνος προσπαθεί να της δικαιολογηθεί πως έχει δουλειά. Όμως το ένστικτό της της λέει άλλα.

Μάλιστα, η ειρωνεία είναι ότι τις υποψίες της πως ο Μάκης ίσως την απατά τις μοιράζεται με την ίδια την ερωμένη του, τη Θεανώ. «Αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Μάκης σ’ αγαπάει πολύ. Αν ήταν άλλος, θα μπορούσε να το κάνει αυτό, ο Μάκης όμως όχι», της λέει η Θεανώ.

Να μ’αγαπάς: Η Στυλιανή πέφτει στη παγίδα της Θεανώς και καταστρέφεται

Παρά τις υποσχέσεις που έδωσαν πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι μεταξύ τους, ο Μάκης και η Θεανώ σε κάθε ευκαιρία υποκύπτουν στον έρωτά τους. Ωστόσο, η Θεανώ φροντίζει, χωρίς να δώσει την παραμικρή υποψία στον Μάκη, να ελέγχει πού πάει και με ποιους συναντιέται. Μάλιστα, εκείνος έχει αγοράσει στη Θεανώ ένα κόσμημα που της άρεσε για δώρο, αλλά όταν η Στυλιανή το ανακαλύπτει, ο Μάκης αναγκάζεται να το δώσει σ’ εκείνη. Η Θεανώ, που βλέπει τη σκηνή, πληγώνεται βαθιά!

Δείτε ακόμηΝα μ’αγαπάς: Το τέλος του Λευτέρη- Τα ουρλιαχτά και τα κλάματα της Άννας

Η Κατερίνα διεκδίκησε όσο τίποτα τον Χάρη και πολλές φορές υπέκυψε στα ψέματά του και τον συγχώρεσε, παρά το γεγονός ότι την πλήγωνε βαθιά. Εκείνος την είχε σαν παιχνιδάκι να περνάει την ώρα του, ενώ εκείνη ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του. Μέχρι που στον δρόμο της μπαίνει ο Αχιλλέας, που δείχνει να έχει πραγματικά συναισθήματα απέναντί της.

Η Κατερίνα κολακεύεται από το ενδιαφέρον του άνδρα και για πρώτη φορά νιώθει πως κάποιος τη νοιάζεται πραγματικά. Έτσι έρχονται κοντά ο ένας με τον άλλον, κάτι που προκαλεί ζήλεια στον Χάρη όταν το αντιλαμβάνεται. Εκεί είναι που ο νεαρός καταλαβαίνει ότι έχει τελικά συναισθήματα για την Κατερίνα και, βλέποντας ότι κινδυνεύει να τη χάσει, αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Όμως εκείνη τον διώχνει μακριά της και του ζητάει να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά.

Σχετικά άρθρα