Ντέρτι: Τη νέα τηλεοπτική σεζόν έρχεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 η νέα σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, που θα μας ταξιδέψει στη Πάτρα του 1987 και τη νυχτερινή ζωή. Τότε που τα μπουζούκια γνώριζαν τη μεγαλύτερη άνθηση τους και οι νύχτες ήταν γεμάτες πάθος και μυστήριο.
Αυτή την ατμόσφαιρα επιλέγει να αναστήσει ο ΑΝΤ1 με τη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά «Ντέρτι», η οποία ήδη από το πρώτο, ατμοσφαιρικό τρέιλερ,ντυμένο με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Κατερίνας Στανίση στο «Μυστικά μου έρωτα»– έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης.
Νύχτες γεμάτες πάθος
Το «Ντέρτι» μας μεταφέρει στην Πάτρα του 1987, εκεί όπου τα νέον φώτα του ομώνυμου νυχτερινού κέντρου ανάβουν για να φωτίσουν τις σκιές των ηρώων. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης υπογράφουν ένα σενάριο που υπόσχεται να εμβαθύνει στον πυρήνα της ανθρώπινης φύσης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σπύρου Ρασιδάκη.

Η ιστορία ξεκινά με την επιστροφή μιας νεαρής γυναίκας στην πόλη της, μια άφιξη που λειτουργεί ως η πρώτη σταγόνα μιας ορμητικής βροχής, έτοιμης να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Στις αποσκευές της κουβαλά μια μυστική συμφωνία, τον τρόμο της επανένωσης με τη μητέρα της και έναν επικίνδυνο έρωτα που απαιτεί θυσίες για να επιβιώσει.
Το καστ της σειράς –με ονόματα όπως ο Τάσος Νούσιας, ο Φάνης Μουρατίδης, η Ευγενία Ξυγκόρου και η Κλέλια Ρένεση– ζωντανεύει πρόσωπα γεμάτα πληγές, που προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν ίχνη και να ξεγελάσουν τα βλέμματα. Όλοι τους, «άνθρωποι φτιαγμένοι από εύφλεκτα υλικά», πιστεύουν πως μπορούν να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους, για να συνειδητοποιήσουν τελικά ότι ο πραγματικός τους εαυτός είναι η σκιά που δεν τους εγκαταλείπει ποτέ.

Δείτε ακόμη: Ντέρτι: Λεωνίδας και Πασχάλης σε μία εφιαλτική μάχη με αντίπαλο τη Μάρθα
Πρόκειται για μια ιστορία που «γράφεται σε 9/8», για ανθρώπους που αγαπούν με ρίσκο, που προδίδουν και προδίδονται, αλλά που πάνω από όλα παλεύουν να ακουστεί η δική τους μοναδική φωνή μέσα στον θόρυβο μιας εποχής που ζούσε πιο δυνατά απ’ όσο άντεχε. Το «Ντέρτι» υπόσχεται να γίνει ο καθρέφτης μιας δεκαετίας όπου ο χρόνος οριζόταν μόνο από το «τώρα».
Viral άρθρα
- Ντέρτι: Ψέματα και πάθη θα οδηγήσουν σε μακελειό με όλους τους πρωταγωνιστές να μετρούν θύματα από το πρώτο επεισόδιο
- Ντέρτι: Ο πόλεμος ανάμεσα σε Αλέκο και Πασχάλη θα έχει θύματα τη Βούλα και τη Ξένια
- Ντέρτι: Η επιστροφή της Στέλλας φέρνει τη Ξένια αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της
- Μπαμπά σ’ αγαπώ: Η Κόρα Καρβούνη εισβάλει στο Β’ Κύκλο με έναν ρόλο έκπληξη- Όλες οι αποκλειστικές πληροφορίες
- Ο Ματωμένος ουρανός και οι απόκοσμες εικόνες που έσπειραν τον πανικό: Είναι προμήνυμα νέου φονικού σεισμού;
- Αφράτο μιλφέιγ με φράουλες