Ο Αποστόλης Τότσικας στο ρόλο του Χριστού – Οι πρώτες φωτογραφίες

Σε μια ταινία με πολύ απαιτητικές ερμηνείες είναι έτοιμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στο «Δείπνο του Βοσκού» και θα ενσαρκώσει τον Ιησού Χριστό (μαζί του, ο Κωστής Σαββιδάκης και η Ιωάννα Παππά). Η μεταμόρφωσή του, πάντως για τον ρόλο είναι εντυπωσιακή, αν κρίνουμε από τις πρώτες φωτογραφίες.

Όπως μάλιστα λέει ο δημιουργός του, Γιάννης Στραβόλαιμος, το εν λόγω κινηματογραφικό εγχείρημα όλοι οι συντελεστές του φιλοδοξούν να ταξιδέψει στα φεστιβάλ του κόσμου.

Δείτε επίσης: Τέλος το Τατουάζ – Όλο το παρασκήνιο της απόφασης

Πρόκειται για μία ταινία μικρού/μεσαίου μήκους (35 με 45 λεπτά) και τα γυρίσματά της δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Ο Αποστόλης Τότσικας στο ρόλο του Χριστού – Οι πρώτες φωτογραφίες

Αληθινή ιστορία

Πρόκειται για αληθινή ιστορία από το Γεροντικό. Η εν λόγω ταινία θα σταλεί στα Φεστιβάλ Καννών, Βερολίνου, Βανκούβερ, Λισαβόνας, Πράγας και γενικά σε αρκετά γνωστά διεθνή αλλά και ελληνικά φεστιβάλ κινηματογράφου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει θέμα με την Εκκλησία, καθώς η ενσάρκωση του Ιησού από τον Αποστόλη είναι απολύτως σύμφωνη με το πραγματικό περιστατικό και δεν προσβάλει ούτε κατ’ελάχιστον τα Θεία.

Δείτε επίσης: Άσχημα τα νέα για τη Σούρι: Η εξομολόγηση του Τομ Κρουζ για την κόρη του

Το σενάριο έχει ελεγχθεί από γνωστό ιερομόναχο και έχουμε, ενώ σύμβουλος είναι άλλος ιερέας. Η ταινία έχει πολύ απαιτητική φωτογραφία, οπτικά εφέ και πολύ, πολύ απαιτητικές ερμηνείες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

??? ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ (THE SHEPHERD). Directed by @yiannis_stravolaimos. Coming soon…… #NewMovie #ApostolisTotsikas #TheShepherd #ComingSoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolis.Totsikas.Official.FC (@apostolis.totsikas.official.fc) στις

Πηγή: infowoman.gr
Close