Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς

Ο παράδεισος των κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς.

Η καλύτερη εξέλιξη…..

Η Μιράντα είναι αποφασισμένη να μείνει μακριά από τον Ντίνο, όμως τα πράγματα αλλάζουν και τόσο η συγκινητική επιμονή του, όσο και η κατάσταση που πιστεύει ότι βρίσκεται, την κάνει να αναθεωρήσει και να ξαναγυρίσει κοντά του! Το TiVi Σήριαλ και η Μαρία Μεταξητινού έχουν όλο το ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς, Παράδεισος των κυριών!

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης έρχεται στη Μάνη και βάζει σε διχόνοια 2 γυναίκες

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω παντρεύονται σε μια συγκινητική τελετή

Ο Ντίνος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τη Μιράντα για πάντα. Την ίδια στιγμή η Αμαλία έρχεται κοντά του και του ζητάει να κάνουν μια νέα αρχή. Μάλιστα επιχειρεί να τον φιλήσει, αλλά ο Ντίνος δεν την αφήνει: «Αμαλία, λυπάμαι αν σε απογοητεύω, όμως δεν αισθάνομαι καλά, το μυαλό μου και η καρδιά μου ανήκει μόνο στη Μιράντα, σε παρακαλώ φύγε», της λέει και η κοπέλα φεύγει λυπημένη, καθώς συνειδητοποιεί πλέον ότι δεν έχει καμία ελπίδα με τον Ντίνο.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παππάς λέει στην Βασιλική πως ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου σε μια συγκλονιστική σκηνή

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μην τον σκοτώσεις είναι ο πατέρας σου  Στις 14 Ιουλίου η τελευταία τραγική σκηνή

Στο μεταξύ ο Ντίνος φεύγει και απελπισμένος φτάνει έξω από το σπίτι της Μιράντας. Για μια ακόμα φορά ο Ντίνος προσπαθεί να την κάνει ν’ αλλάξει γνώμη: «Μιράντα, σε παρακαλώ, σ’ αγαπάω, μη μ’ αφήνεις καρδιά μου. Δεν μπορώ λεπτό χωρίς εσένα», την ικετεύει βουρκωμένος. Η Μιράντα, που δεν έχει πάψει να τον αγαπάει, τον αγκαλιάζει και ανάμεσα στα τρυφερά της λόγια του λέει: «Ντίνο μου, έχω μια υποψία ότι μπορεί να είμαι έγκυος. Δεν ξέρω ακόμα σίγουρα, όμως πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος».

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Βίκος κι Αλεξία νεκροί από βόμβα του Καστρινού ;

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ώρες αγωνίας για το μωρό  Η Ελισάβετ στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Ο Ντίνος τρελαίνεται από τη χαρά του: «Ομορφιά μου, αγάπη μου, ζωή μου», είναι τα λόγια του και αποφασίζουν και οι δύο αμέσως την επομένη μέρα να επισκεφθούν τον γιατρό της.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Σταύρος και Άννα συμμαχούν για να καταστρέψουν τον Αλέκο

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Εμπλέκονται σε μία δολοφονία Άννα και Δημήτρης

Τα νέα που μαθαίνουν τους γεμίζουν ευτυχία, καθώς η Μιράντα σιγουρεύεται ότι περιμένει το παιδί του Ντίνου. To ζευγάρι δεν χάνει καιρό και επιστρέφει αγκαλιασμένο στον «Παράδεισο», όπου ανακοινώνει σε όλους τα ευχάριστα: «Είμαι έγκυος», τους λέει και ο Ντίνος συμπληρώνει: «Να κανονίσουμε άμεσα και τον γάμο», ενώ όλοι στο μαγαζί δείχνουν τον ενθουσιασμό τους, ενώ η Αμαλία προσπαθεί να συνέλθει από τη συντριβή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close