Σασμός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η αποκάλυψη του παπά σοκάρει την Βασιλική.

Την Βασιλική μπορεί να την σόκαρε, εμείς όμως την περιμέναμε!!!

Ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, η Βασιλική ξεκινάει τη διαδικασία του διαζυγίου της με το Μαθιό αλλά στη συνέχεια ο παπά Μιχάλης αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το Νικηφόρο. .

Η Βασιλική είναι καταρρακωμένη από τα τελευταία γεγονότα και παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια της, θέλοντας πάση θυσία να προστατεύσει το Νικηφόρο, από όσα έχουν συμβεί. Στη σκέψη και μόνο να μάθει ο γιος της πως ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή διαλύεται και γι’ αυτό παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Όπως θα δούμε προκειμένου να μην καταλάβει το παραμικρό ο Νικηφόρος, ζητάει από τον Μαθιό να επιστρέψει σπίτι. Ο τελευταίος δέχεται όμως η Βασιλική του ξεκαθαρίζει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει μεταξύ τους και ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο άνθρωπος που θα απειλήσει εμένα και τα κοπέλια μου δεν έχει γεννηθεί ακόμα

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο μικρός Πετρής λυγίζει την Καλλιόπη

Ο Μαθιός συνειδητοποιεί πως ο γάμος τους έχει ουσιαστικά τελειώσει και βυθίζεται όλο και περισσότερο στην θλίψη και την απελπισία. Μοιάζοντας με σκιά του εαυτού του κάποια στιγμή επισκέπτεται τον παπά Μιχάλη και ετοιμάζεται να του αποκαλύψει το μυστικό του.

Θέλοντας λοιπόν να απαλλαγεί από το βάρος που κουβαλάει ομολογεί στον παπά πως αυτός σκότωσε τον Στεφανή. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος προβληματίζεται από την συμπεριφορά που έχει η μητέρα του τις τελευταίες ημέρες και την πιέζει να του πει τι έχει συμβεί με το Μαθιό.

Παρά την επιμονή του η Βασιλική τον αποφεύγει καθώς ξέρει πως η αλήθεια θα τον πληγώσει ανεπανόρθωτα. Στη συνέχεια γυναίκα που δεν θέλει να την ενώνει πια τίποτα με το Μαθιό επισκέπτεται τη Στέλλα και της ζητάει να αναλάβει το διαζύγιο τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ό,τι και να κάνουμε οι δυο τους έχουν αποφασίσει να ζήσουν μαζί για πάντα

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τι υπονοούμενα αφήνει ο Βαγγέλης στην Καλλιόπη για το παιδί;

Η διαδικασία ξεκινά άμεσα με την Βασιλική να μένει στην απόφαση της. Ταυτόχρονα ο παπάς βασανίζεται από το δίλημμα για το αν πρέπει να της αποκαλύψει την αλήθεια για το Νικηφόρο. Είναι σίγουρος πως η Βασιλική εξακολουθεί βαθιά μέσα της να αγαπάει το Μαθιό και έτσι αποφασίζει να της ομολογήσει το μεγάλο μυστικό του.

Όταν λοιπόν την βλέπει της λέει πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού. Στο άκουσμα της είδησης, η Βασιλική σοκάρεται και νιώθει πως χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτό είναι αλήθεια και ξεσπάει σε κλάματα.

Νιώθει ανήμπορη να διαχειριστεί με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα και ο παπάς προσπαθεί να την ηρεμήσει. Όταν συνέρχεται από το αρχικό σοκ αποφασίζει προς το παρόν να μην πει τίποτα ούτε στο Μαθιό αλλά ούτε και στο Νικηφόρο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να ξεφύγει από τον Φαρμάκη

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close