Ο Παράδεισος των Κυριών-Αποστόλης-

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μία ανέλπιστη συμμαχία ξεκινά.

Αυτό δεν το περιμέναμε…

Ο Αποστόλης και ο Σωτήρης, λόγω της Όλγας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών είναι ορκισμένοι εχθροί. Τα πράγματα όμως από τη μια στιγμή στην άλλη ανατρέπονται. Ο Σωτήρης είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Αποστόλης δεν είναι ο δολοφόνος όλων αυτών που του καταλογίζουν και του κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Η υπόθεση του Χρηστίδη γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά την κατάθεσή του. Η κάθε πλευρά υποστηρίζει τον εαυτό της ρίχνοντας το φταίξιμο στην άλλη, δημιουργώντας αμφιβολίες σε όλους για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα…

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 136 , 137 , 138

Ο Παράδεισος των Κυριών-Σωτήρης-Ντίνος-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 129 , 130 , 131 , 132 , 134 , 135

Ο Αποστόλης δεν κατηγορείται μόνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, αλλά και για τις δολοφονίες των αστυνομικών. Ο ίδιος φυσικά αρνείται τα πάντα και κατηγορεί τη Βικτώρια.

Την ίδια στιγμή, ο Γιαμαλής είναι σίγουρος ότι πίσω από όλα βρίσκεται η Βικτώρια και αφήνει πίσω τον εγωισμό του αλλά και το συμφέρον του, που είναι να μείνει στη φυλακή ο Βασιλείου, και του κάνει μια πρόταση.

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών: Σκοτώνουν τον Χρηστίδη

Ο Παράδεισος των Κυριών-Αποστόλης-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 126 , 127 , 128

Ο Γιαμαλής λέει ότι γνωρίζει ότι όλα τα έχει κάνει η Κορτεζίνη, αλλά δεν μπορεί να κάνω τίποτα από τη θέση που είναι και ο Αποστόλης τον ακούει
με ενδιαφέρον τι ακριβώς θέλει από εκείνον!

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών: Εξομολογείται τα πάντα και σηκώνει τσουνάμι εξελίξεων

Ο Παράδεισος των Κυριών-Σωτήρης-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Όλγα προσπαθεί να κλείσει τον Αποστόλη φυλακή

Οπότε του ζητάει να συμμαχήσουν να αποσύρει τη μήνυση που του έχει κάνει για μοιχεία, για να μπορέσει να ξαναπάρει τη θέση του και αναλαμβάνει να τον βγάλει αθώο. Ο Αποστόλης συμφωνεί να το κάνει.

Αυτή η ανέλπιστη συνεργασία του Αποστόλη με τον Σωτήρη μαθαίνεται και δημιουργεί μεγάλη ταραχή στη Βικτώρια, η οποία δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών: Στα επόμενα επεισόδια γίνεται το σώσε

Ο Παράδεισος των Κυριών-Σωτήρης-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 118 , 119 , 120 , 121

Αμέσως μιλάει με τον Δούβλη και του ζητάει να κάνει ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει τον αστυνόμο Σωτήρη Γιαμαλή! Ταυτόχρονα όμως ο Σωτήρης εκμυστηρεύεται στην Όλγα, με την οποία έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close