Ο Παραδείσος των Κυριών: Στα επόμενα επεισόδια γίνεται το σώσε

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς στα επόμενα επεισόδια γίνεται το σώσε.

Τι γίνεται ρε παιδιά;;;;

Ο Άγης αποφυλακίζεται στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” καθώς δεν έχουν βρεθεί στοιχεία ικανά να τον ενοχοποιούν. Η χαρά όλων είναι απερίγραπτη και πολύ περισσότερο της Πολυξένης που νοιάζεται γι’ αυτόν και για όσα περνάει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς : Σκοτώνουν την Εύα ;

Ο Παραδείσος των Κυριών: Στα επόμενα επεισόδια γίνεται το σώσε

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία μαθαίνει πως ο Ορέστης έχει την καρδια του Κίμωνα

Ο Άγης για μια ακόμα φορά της εκφράζει τα αισθήματά του και της υπόσχεται να την παντρευτεί: «Αφού θέλεις να κάνεις οικογένεια, Πολυξένη μου, θα την κάνεις. Σου χαλάω εγώ χατίρι; Θα παντρευτούμε», της λέει και αμέσως το ανακοινώνει στην Αμαλία που τρελαίνεται από τη χαρά της! Του λέει ότι επιτέλους κάνει το σωστό και χαίρεται πάρα πολύ τόσο για την Πολυξένη όσο και για τον ίδιον!

Δείτε ακόμα: Σασμός: Φοβόμουν πολύ Στέλλα Η Αργυρώ συγκλονισμένη

Ο Παραδείσος των Κυριών: Στα επόμενα επεισόδια γίνεται το σώσε

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αντώνης επιστρέφει στη Μαρίνα

Φυσικά εντελώs αντίθετη γνώμη έχει η Βικτώρια, η οποία μόλις το ακούει τρελαίνεται. Ωστόσο ο Άγης δείχνει να μην ενδιαφέρεται για την άποψή της και η Βικτώρια αποφασίζει να το πολεμήσει διαφορετικά, καθώς γνωρίζει κάποια δυσάρεστα πράγματα από το παρελθόν της κοπέλας. Έτσι πιάνει την Πολυξένη και την εκβιάζει. Της λέει να φύγει αμέσως από το σπίτι γιατί αλλιώς θα αποκαλύψει τα όσα δυσάρεστα γνωρίζει για το παρελθόν της κάτι που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στον Άγη!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

Ο Παραδείσος των Κυριών: Στα επόμενα επεισόδια γίνεται το σώσε

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Έτσι η Πολυξένη παίρνει τα πράγματά της και φεύγει. Τόσο ο Άγης όσο και η Αμαλία αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ωστόσο η Πολυξένη έχει νοικιάσει ένα μικρό σπιτάκι και παράλληλα βρίσκει δουλειά σε ένα άλλο σπίτι. Οι μέρες περνάνε και ψάχνοντας ο Άγης την ανακαλύπτει! Της ζητάει να επιστρέψει γιατί θα τρελαθεί και εκείνη του λέει ότι δεν τη θέλει η θεία του ενώ η Αμαλία της κάνει πρόταση να έρθει να δουλέψει πωλήτρια στον «Παράδεισο», κάτι που κάνει έξαλλη τη Μιράντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close