Ο serial Killer του «Τατουάζ» «Ορφέας» μιλά για τον serial Killer «Ορέστη» της Κύπρου

Δέκτης παραπόνων έγινε τις τελευταίες ηµέρες η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, καθώς τηλεθεατές φέρονται να ζητούν τη διακοπή της τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ», συνδέοντας το σενάριο της σειράς µε τη δράση του serial killer που δολοφονούσε γυναίκες στην Κύπρο.

Τηλεθεατές φαίνεται ότι συγχέουν τη µυθοπλασία µε την πραγµατική ζωή, µε αφορµή κάποιες τυχαίες οµοιότητες ανάµεσα στον πρωταγωνιστή του «Τατουάζ», µε το όνοµα «Ορφέας», και τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο, µε το ψευδώνυµο «Ορέστης».

Το Εθνος επικοινώνησε µε αξιωµατικούς της Κυπριακής Αστυνοµίας, οι οποίοι εξήγησαν ότι ο serial killer ουδέποτε ανέφερε κάτι στις καταθέσεις του για την τηλεοπτική σειρά, ενώ δεν προκύπτει οποιαδήποτε ένδειξη για συσχέτιση του σεναρίου µε την πραγµατικότητα.

Δείτε ακομα : Το τατουάζ Κύκλος 2 Επεισόδια 245-246-247-248

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος υποδύεται στο «Τατουάζ» τον «Ορφέα», δηλώνει στο Εθνος ότι «ο δράστης άρχισε να σκοτώνει γυναίκες από το 2016, όταν δεν είχε ξεκινήσει καν η προβολή της σειράς».

Στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι υπάρχουν Κύπριοι τηλεθεατές που αντιδρούν, απαντά:

«Η Κύπρος είναι µια µικρή χώρα, η οποία όπως είναι λογικό έχει επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση, για την οποία συνεχώς υπάρχουν νέες εξελίξεις.

Ισως οι ειδήσεις για τη δράση του 35χρονου περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων τηλεθεατών και τους έρχονται στο µυαλό όταν στη συνέχεια παρακολουθούν το “Τατουάζ”, χωρίς να υπάρχει στην πραγµατικότητα κάποια οµοιότητα. Η ιδέα είναι στο µυαλό τους. Δεν ταιριάζουν πουθενά οι πράξεις του 35χρονου µε τις πράξεις του ‘‘Ορφέα’’».

Δείτε ακομα Αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος του Τατουάζ! Δείτε τι θα συμβεί στον κάθε ήρωα!

Σύµφωνα µε δηµοσίευµα της κυπριακής εφηµερίδας «Πολίτης», οι πολίτες που έχουν τηλεφωνήσει στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης είναι δεκάδες.

Καταγγέλλουν ότι το κοινό επηρεάζεται αρνητικά από τη δραµατική εξέλιξη της σειράς, συνδέοντας τους τηλεοπτικούς φόνους του Ορφέα µε τα γεγονότα των ηµερών.

Οι πολίτες, όπως γράφει το ρεπορτάζ, θεωρούν ότι και µόνο η παρακολούθηση της σειράς τους φέρνει στο µυαλό τον serial killer.

Στην Ελλάδα, πάντως, δεν έχουν εκδηλωθεί αντίστοιχες διαµαρτυρίες από τηλεθεατές, καθώς δεν έχουν υπάρξει – τουλάχιστον µέχρι στιγµής – παράπονα προς το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Πηγή: topontiki.gr
Close