Στέργιος-Νένες

Μετά από 20 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει ο γνωστός ηθοποιός Στέργιος Νένες, ο οποίος υποδυόταν στη γνωστή ελληνική σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης τον Νικόλα, σε πασίγνωστη σειρά με ρόλο έκπληξη.

Πωπω…και ο ρόλος του θα ταιριάζει γάντι σε αυτή τη σειρά 😲😲

Η επιστροφή του θα γίνει με έναν ρόλο έκπληξη στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι». Ο Στέργιος Νένες είχε «εξαφανιστεί» από τη μικρή οθόνη μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς του Χάρη Ρώμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης

Στέργιος Νένες: Επιστρέφει στην μικρή οθόνη μετά απο 20 χρόνια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης πλακώνει στο ξύλο τον Ευθύμη

Δεν πήγε όμως πολύ μακριά από την τηλεόραση,  σύμφωνα με το znews, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και μάλιστα σε επιτελικό ρόλο. Είναι ο ιθύνων νους πίσω από πολύ επιτυχημένα ριάλιτι όπως «Φάρμα» του ΑΝΤ1 άλλα και στο Star, του MasterChef και του Globetrotters.

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 21, 22

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 19 , 20

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 19 , 20

Φέτος είναι Creative Content Producer του Asia Express. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τις ιδέες και τα concept για την υλοποίηση των ριάλιτι. Φαίνεται όμως ότι η πρόταση για το «Κάνε ότι κοιμάσαι» ήταν αρκούντως δελεαστική για να επιστρέψει έστω και για λίγο στην υποκριτική. Να σημειώσουμε ότι στην ίδια σειρά θα δούμε σύντομα και τον Ντανιέλ Νούρκα που γνωρίσαμε στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» ως Άλμπερτ.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Close