Σασμός-Αντώνης-Ευθύμης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αντώνης πλακώνει στο ξύλο τον Ευθύμη.

Και καλά του κάνεις Αντωνάκη μου….

Μπορεί ο Αντώνης και η Μαρίνα να γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια, όμως ο πρώτος δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητους αυτούς που το έκαναν αυτό. Ο Ευθύμης θα έρθει αντιμέτωπος με τον Αντώνη, στην σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος ο Μανώλης και ο Νικηφόρος

Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει το μεγάλο χτύπημα

Μια όμορφη εκδρομή μετατρέπεται σε παρ’ ολίγον τραγωδία. Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό, αφού κάποιος είχε φροντίσει νωρίτερα να τους κόψει τα φρένα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Σασμός-Αντώνης-Φραγκιαδάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

O Αντώνης δεν θα αργήσει και πολύ να φτάσει στα ίχνη του Ευθύμη, στον Σασμό. Μπορεί βέβαια να μην την έκανε ο ίδιος ο Ευθύμης την δολιοφθορά στο αυτοκίνητο ωστόσο ήταν αυτός που έδωσε την εντολή στον Πάνο. Κανείς τους όμως δεν είχε υπολογίσει ότι ο Αντώνης θα βγει ζωντανός!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποια θα διαλέξει τελικά ο Νικηφόρος;

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Δείτε ακόμη Σασμός: Συλλαμβάνουν τον Ευθύμη για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη

Όχι μόνο, λοιπόν, επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ αλλά πλέον έχει στριμώξει για τα καλά τον Ευθύμη. Οι αντιφάσεις που θα υποπέσει εκείνος είναι πάρα πολλές, κάτι που θα οδηγήσει εύλογα στην σύλληψη του. Ο Ευθύμης βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τον Αντώνη ο οποίος τον πλακώνει στο ξύλο.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 21/11/2022 έως 24/11/2022.

Σασμός Β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 36 στις 21/11/2022

Επεισόδιο 36

Δευτέρα 

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου που έχει δει το περιστατικό με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο αεροδρόμιο πως τόλμησε να κοροϊδέψει τον αδερφό μου θα μου το πληρώσει μονολογεί μην μπορώντας να πιστέψει πως ο Αστέρης και η Αργυρώ καταπατούν την αξιοπρέπεια του Σταύρου.

Την ίδια στιγμή οργισμένη είναι και η Καλλιόπη που απειλεί θεούς και δαίμονες για τα κτήματα περάσανε στα χέρια των Βρουλάκηδων. Παράλληλα επικρατεί ανησυχία μετά την αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης με την υγεία της να παρουσιάζει επιδείνωση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό-Τότε θα δούμε την νύχτα πάθους για Αργυρώ – Αστέρη

Σασμός-Μανώλης-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός Επιτίθεται στη Βασιλική

Η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει, ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος ενθουσιασμένος για τα κτήματα γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και τον αστέρι και νώτα του στο καφενείο για τις χαρές τους ο Μαθιός μη βρίσκοντας άλλη λύση παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ. Χωρίς να χάσει χρόνο κλείνει ραντεβού στην Αργυρώ που πηγαίνει στο σπιτάκι, ενώ ο Σταύρος και ο Βαγγέλης την παρακολουθούν.

Σασμός Β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 37 στις 22/11/2022

Επεισόδιο 37

Τρίτη

Τα νέα για τα κτήματα του Άγγελου αναστατώνουν το χωριό και η Μαρίνα που προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το μυστικό της γιαγιάς για τη ζωή της, έρχεται αντιμέτωπη με την επόμενη και πιο σκληρή δοκιμασία. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης βρίσκεται μία ανάσα μακριά από το σχέδιο του Ευθύμη και τον Λευτέρη. Εκείνος από την άλλη, πρέπει να βρει λύση για τον ίδιο, αλλά και την Θοδώρα που επιστρέφει στη ζωή του για τα καλά.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ έλα να φέρουμε τον σασμό

Καθώς ο Μαθιός αρχίζει πια να συγκρούονται με το Νικηφόρο και ο Παύλος γιορτάζει για την νίκη του, ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί την μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη. Μέσα σε όλα αυτά η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου. Ψάχνοντας για συμμάχους όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει μείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της.

Σασμός Β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 38 στις 23/11/2022

Επεισόδιο 38

Τετάρτη 

Παράλληλα ο Λευτέρης κάνει πρόταση στην Θοδώρα να μείνουνε μαζί και εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει, ενώ η Άννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια απειλεί τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης καρφώνει την Καλλιόπη στην αστυνομία

Την ίδια στιγμή, η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για το συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρά του Νικηφόρου και του Μανώλη. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως ιδέα δεν είναι κακή.

Σασμός Β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 39 στις 24/11/2022

Επεισόδιο 39

Πέμπτη

Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ, μην την πλησιάσεις ποτέ ξανά διαφορετικά θα χυθεί αίμα, του λέει, κυριευμένος από το μίσος. Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίσει και στην Αργυρώ ότι ήρθε η ώρα να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Ο Παντελής επισκέπτεται καταρρακωμένος από την φυγή της Θοδώρας τον Παύλο, ενώ ο Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ένας τον άλλον και έρχονται πιο κοντά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα

Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα φέρει την ένωση – Δεν είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ

Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του στερείται τα κτήματα. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει και αποφασίζει να κάψει τα κτήματα του Άγγελου.

Close