Όσο έχω εσένα: Η νέα ελληνική σειρά του ΣΚΑΪ θα κλέψει τις εντυπώσεις: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα;

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 33

Η Μελίνα είναι σε κακή κατάσταση. Η απόφαση του Άλκη την έχει ρίξει στην κατάθλιψη.

Στο ίδιο σπίτι όμως ένα πρώην ζευγάρι έχει περάσει τέλεια στη βόλτα του. Ο Μάκης και η Άντζελα ίσως είναι μόνοι ευτυχισμένοι κάτω από την ίδια στέγη.

Η Μελίνα, θέλοντας να ξεχάσει την απόφαση του Άλκη και να προχωρήσει μπροστά, κλείνει ραντεβού με την Ντίντη η οποία θα συναντήσει για πρώτη φορά τον εγγονό της.

Τι ρόλο θα παίξει το «φάντασμα» του παππού Νέστωρα στην τελική απόφαση του Άλκη;

Δείτε ακόμα: Τατουάζ: Περιλήψεις Επεισοδίων: 67-68-69-70-71-72-73-74

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 34

Ο Άλκης ανακοινώνει στη Μελίνα ότι δεν θα φύγει μαζί με την οικογένειά του από το σπίτι της, καθώς του το ζήτησε ο Νικόλας και δεν μπορεί να αρνηθεί.

Η Μελίνα ηρεμεί, καθώς μέρα με τη μέρα νιώθει ότι δεν μπορεί μακριά από τον Άλκη.

Στα γραφεία τώρα της All About Gold, η Ντίντη –θυμωμένη που ο εγγονός την έφτυσε και δεν πήγε να τη συναντήσει- απαιτεί από τον Γεώργιο, να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να βλέπει το παιδί.

Στο «καλλιτεχνικό» στρατόπεδο τώρα, ο Αχιλλέας είναι μέσα στο άγχος γιατί είναι η πρόβα τζενεράλε… και το περίεργο είναι ότι είναι μια άψογη πρόβα.

Και ενώ όλοι είναι πάνω στα ροζ συννεφάκια τους –η Μελίνα με τον Άλκη, η Νάνσυ με τον ρόλο της, ο Αχιλλέας με το έργο του- κανείς δεν φαντάζεται το κακό που θα ακολουθήσει.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 35

Ο Νικόλας έχει εξαφανιστεί. Η Μελίνα, φοβούμενη ότι έχει να αντιμετωπίσει μια νέα απαγωγή, εισβάλλει στο γραφείο του Γεώργιου ζητώντας το παιδί της.

Ούτε εκεί είναι όμως. Ο Μάκης και ο Άλκης οργώνουν την περιοχή με σκοπό να τον εντοπίσουν.

Στην «έρευνα» συμμετέχει και ο Θανάσης και θεωρεί ότι φταίει ο Άλκης που χάθηκε το παιδί.

Οι ώρες περνάνε και ο μικρός Νικόλας δεν είναι πουθενά.

Το μυαλό τους πηγαίνει φυσικά στο κακό… αλλά ο Άλκης έχει μια υποψία για το πού μπορεί να είναι.

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 36

Και ενώ όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από την ανταρσία του Νικόλα, μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την οικογένεια Σκορδαλιά στο μαγαζί.

Ο βανδαλισμός που υπέστη το μανάβικο του Μάκη ήταν απλά έργο ταραχοποιών στοιχείων ή ήταν προειδοποίηση για κάποιο μεγαλύτερο κακό;

Αλλά και η οικογένεια του Γεώργιου δεν ξυπνά καλά: το άρθρο της φωτογράφισης που έκαναν, βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά της οικογένειας και αφήνει υπόνοιες ακόμα και για μια δολοφονία.

Όσο για τη Μελίνα και τον Άλκη; Θα έχουν μια ακόμα «άβολη» και πιο αποκαλυπτική συνάντηση στο μπάνιο.

Δείτε ακόμα: Γυναίκα χωρίς όνομα: Περιλήψεις Επεισοδίων 41-42-43-44-45

Όσο έχω εσένα – Επεισόδιο 37

Ο Αχιλλέας είναι μέσα στο άγχος: δεν μπορεί να διαχειριστεί μια πρεμιέρα, ένα έργο του Σαίξπηρ με στύλο του στριπτίζ και τους δημοσιογράφους.

Αλλά και ο Μάκης, το δικό του άγχος με το μαγαζί, τον οδηγεί στο να κοιμάται μέσα και να φυλάει βάρδιες με τον Αρσένη.

Αλλά και ο Γεώργιος με την Ντίντη αναρωτιούνται εάν η αναφορά της δολοφονίας θα τους κάνει κακό τελικά, εκεί που περίμεναν ότι θα χρησιμοποιούσαν τη φωτογράφιση υπέρ τους.

Η μόνη που πετάει στα ουράνια είναι η Νάνσυ που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η πρεμιέρα.

Όσο έχω εσένα – επεισόδιο 38 ,

ο Γεώργιος αρχίζει και σκαλίζει περισσότερο το όνομα Αλέσσιο Λομασίνι. Θέλει να μάθει με κάθε τρόπο ποιος είναι αυτός που έχει το ίδιο επίθετο με εκείνον και –προπάντων– τι σχέση έχει με τον πατέρα του. Στην περιοχή του Κολωνού τώρα, αρχίζει και φυσάει ερωτικό αεράκι. Μελίνα και Άλκης κανονίζουν να πάνε μια «εκδρομή» των 3 ωρών, έτσι για να μείνουν λίγο μόνοι τους. Όσο για τον Μάκη; Αποφασίζει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την καταστροφή της περιουσίας του. Κάποιος άλλος όμως κάνει μια τυχαία ανακάλυψη. Ο Θανάσης βλέπει με ποιον κάνει μυστική προπόνηση ο Άλκης… και τον ξέρει καλά.

ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ Επεισόδιο 39

Η Άντζελα, κρυφά απ’ όλους, επισκέπτεται τον Πέτρο. Είναι η μόνη τους ελπίδα να βρουν στοιχεία μέσα από την εταιρία. Η Νεφέλη εξαφανίζεται και όλοι στο σπίτι ανησυχούν. Ο Γεώργιος και η Ντίντη παίρνουν μια ξαφνική χαρά. Είναι πολύ κοντά ν’ ανακαλύψουν πού κρύβεται ο Άλκης.

Ο Άλκης προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που του δημιουργεί η οικογένειά του για άλλη μια φορά. Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του στην καρδιά της Μελίνας. Οι καταστάσεις στο σπίτι δεν αφήνουν το ζευγάρι να χαρεί τον έρωτά του..

ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ Επεισόδιο 40

Η οικογένεια μαθαίνει πού είναι η Νεφέλη αλλά αυτό δεν τους καθησυχάζει. Είναι στο στόμα του λύκου. Ο Γεώργιος και η Ντίντη κάνουν ό,τι μπορούν για να καλοπιάσουν τη Νεφέλη και είναι σίγουροι ότι σύντομα θα μάθουν πού βρίσκονται και οι υπόλοιποι.

Ο Αχιλλέας είναι έξαλλος με την καινούρια του πρωταγωνίστρια που θέλει να κάνει την Οφηλία χορεύτρια σε στύλο. Ο Θανάσης μαθαίνει ποιος προπονεί τον Άλκη και τρέχει να το προφτάσει στον Μάκη. Η Νάνσυ παίρνει αναγκαστικά μέρος στο θεατρικό του Αχιλλέα κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα γι’ αυτόν.

ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ Επεισόδιο 41

ο έρωτας της Μελίνας και του Άλκη φουντώνει, αλλά δεν μένει κρυφός απ’ όλους. Κάποιος τους βλέπει να φιλιούνται και οι δύο ερωτευμένοι προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα.

Ο Γεώργιος και η Ντίντη, για να κρατήσουν την Νεφέλη σπίτι τους, αποφυλακίζουν και τον Κυνόδοντα. Οι δύο αντίπαλοι Άλκης και Θανάσης προπονούνται σκληρά για τον αγώνα που έρχεται. Ο Θανάσης βρίσκει μια φωτογραφία του Γεώργιου εξώφυλλο σε περιοδικό και μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του Νικόλα.

ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ Επεισόδιο 42

Ο Μάκης μαθαίνει για κάποιες ιδιαίτερες κινήσεις ανάμεσα στο ζευγάρι Μελίνα-Άλκης και ψάχνει να ανακαλύψει αν συμβαίνει κάτι. Οι δυο τους αποφασίζουν να είναι πιο προσεκτικοί. Η Ντίντη πλησιάζει τον Κυνόδοντα και προσπαθεί να τον δωροδοκήσει για να μάθει πού μένει η υπόλοιπη οικογένεια της Νεφέλης.

Ο Θανάσης λέει σ’ όλους ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται στο σπίτι της Μελίνας και αποφασίζει να πάει στον Γεώργιο να του πει πού θα βρει τον ξάδερφό του. Το «πειραγμένο» θεατρικό του Αχιλλέα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, γεγονός που τον κάνει πολύ δυστυχισμένο. Ο Άλκης και η Μελίνα προσπαθούν να κλέψουν στιγμές που θα είναι οι δυο τους κάτι πολύ δύσκολο σ’ αυτό το σπίτι.

Close