Λίγοι το θυμούνται αλλά κάποτε η Υρώ Μανέ δεν ήθελε να βλέπει στα μάτια της την Καλλιρρόη Μυριαγκού. Την αποκαλούσε χίπισσα, δεν ήθελε ούτε να τη βλέπει και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να την κρατήσει μακριά της.
Όταν η Υρώ Μανέ έλεγε χίπισσα τη Καλλιρρόη Μυριαγκού
Αυτή τη φορά θα θυμηθούμε παρέα ένα επεισόδιο από τις 7 Θανάσιμες Πεθερές, που σίγουρα είναι από τα αγαπημένα μου αφού παίζουν η Υρώ Μανέ, η Καλλιρρόη Μυριαγκού και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, που προσωπικά λατρεύω έναν προς έναν. Σε αυτό το επεισόδιο λοιπόν, η Υρώ Μανέ υποδύεται τη Μανιάτισσα πεθερά όπου ο γιος της, φέρνει στο σπίτι μία νύφη…χίπισσα.

Δείτε ακόμα Άγιος Έρωτας: Ο Νικόλαος στη φυλακή- Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου
Η Καλλιρόη Μυριαγκού σκάει μύτη σε ένα μικρό χωριό της Μάνης ντυμένη boho, πιστεύοντας στις ενέργειες και στο διαλογισμό και γενικά κάνει οτιδήποτε διαφορετικό πέρα από αυτά που είχαν συνηθίσει όλοι οι χωριανοί να βλέπουν. Φυσικά η Υρώ Μανέ σαν…θανάσιμη πεθερά που ήταν έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να χωρίσει το ζευγάρι.

Αγαπημένη μου σκηνή είναι αυτή με το Χαμήλ Μπατάρ. Η Υρώ Μανέ είδε πως η Καλλιρόη Μυριαγκού δεχόταν συνεχώς κλήσεις και μηνύματα από έναν Χαμήλ Μπατάρ και φυσικά έτρεξε να το προλάβει στον γιο της για να την χωρίσει μία ώρα αρχύτερα. Μέχρι που διαπιστώθηκε ότι το Χαμήλ Μπατάρ δεν είναι ονοματεπώνυμο αλλά ειδοποίηση του κινητού για χαμηλή μπαταρία.
Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό επεισόδιο:
Δημοφιλή άρθρα:
- Grand Hotel: Λίγο πριν το γάμο μαθαίνει για την απιστία του και τον εγκαταλείπει
- Ο viral κανόνας των 30 λεπτών για να μη μυρίσουν άσχημα τα ρούχα που έχετε ξεχασμένα στο πλυντήριο
- Χολαργός: Ανατριχιάζουν τα ηχητικά της αστυνομίας λίγο πριν το μακελειό- «Και οι δύο κάνουν σκοποβολή» (βίντεο)
- Αριθμολογία: Τα ζώδια που σίγουρα θα ερωτευτούν φέτος το Καλοκαίρι αυτές τις ημερομήνιες