Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 20 , 22 , 23 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Για να δούμε πως θα πάει και αυτήν την εβδομάδα…

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 22 στις 14/11/22

Επεισόδιο 22

Δευτέρα

Από την ημέρα της δολοφονίας της Μυρτώς, η οικογένεια του Δημήτρη και της Άννας η ζωή τους αλλάζει ριζικά πλέον. Όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τις εξελίξεις που είναι καταιγιστικές, ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να βγάλει τα μυστικά στο φως μέσω της Κλειώς και όλοι έχουν θορυβηθεί.

Ξέρουν πως αν συμβεί αυτό οι ισορροπίες και τα δεδομένα θα ανατραπούν πλήρως. Συγχρόνως η Άννα ο Δημήτρης ο Σπύρος ο Θοδωρής ο Σταύρος ο Αλέκος ακόμη και ο Ανδρέας λαμβάνουν τα απειλητικό τους ραβασάκι από τον Άγγελο. Με τι απειλή τον καθένα και πως θα αντιδράσουν εκείνοι; Η Άννα κι ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από την νέα αυτή απειλή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης σε Άννα: Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου μα δεν μπορώ

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η παράξενη διορία μέχρι τις 6 για να σκάσει η βόμβα

Πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσουμε τον Άγγελο, λένε σαν να μην φτάνει όμως αυτό έρχονται αντιμέτωποι με ένα ακόμα χτύπημα της μοίρας, η Άννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Θα τρελαθώ αν πάθει κάτι δεν θα το αντέξω, λέει κλαίγοντας με τον Δημήτρη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να την στηρίξει. Έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά, της λέει προκειμένου να την παρηγορήσει.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 23 στις 15/11/22

Επεισόδιο 23

Τρίτη

Κι ενώ το σχέδιο του Άγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μην μπορεί να τον σταματήσει. Όλοι είναι ανήσυχοι. Θα καταφέρει ο Άγγελος να τους ξεσκεπάσει.

Ο Θοδωρής μέσα σε όλα αυτά, προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλυτώσει μία συνάντηση, όμως θα τον έκπληξη.

Την ίδια στιγμή η Άννα με τη βοήθεια του Δημήτρη προσπαθεί να βρει τον πατέρα της κινώντας γη και ουρανό. Ο Σπύρος από την άλλη είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Στην φυλακή η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ, όμως, ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα αν η Άννα μάθει για την ανάμειξη του πατέρα του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά τότε όλα θα χαθούν. Τι θα επιλέξει ο Δημήτρης; Τη γυναίκα που αγαπάει; Ή τον πατέρα του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 24 , 25 , 26

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close