Παγιδευμένοι-Άννα-Άγγελος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές όταν η Άννα θα βρεθεί στην φυλακή αφού θα κατηγορηθεί για τον φόνο του Άγγελου. 

Άμα είναι να έρθει ο Δημήτρης να την σώσει…εμείς την βλέπουμε και σε μισό επεισόδιο στην φυλακή. ΣΕ ΜΙΣΟ ΟΜΩΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ.

Μετά τα όσα έχει κάνει ο Άγγελος δεν θα αποχαιρετήσει έτσι απλά την σειρά κλεισμένος σε ένα κελί. Αντίθετα θα αποδράσει και η απόδραση αυτή θα γίνει αφετηρία για μια νέα συγκλονιστική ιστορία. Το κόλπο στήνεται όταν λιποθυμάει ξαφνικά στο κελί του την ώρα που διαβάζει ένα βιβλίο.

Μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο και από ‘κει δραπετεύει έχοντας ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματα του. Μόνο που μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε στην απόδραση του βρίσκεται η Άννα, την οποία παίρνει μαζί του χωρίς να το ξέρει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Παγιδευμένοι-Άγγελος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα αρνείται να συγχωρέσει την μητέρα της

Καταλήγουν στο δάσος και λίγες ώρες αργότερα εκείνος βρίσκεται νεκρός και εκείνη ελαφρά τραυματισμένη σε κατάσταση σοκ. Ο Δημήτρης τρέχει κοντά της όμως δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και εκείνη δε μιλάει σε κανέναν.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, αργότερα παραδέχεται ότι δε θυμάται τι της  συνέβη. Κατηγορείται για το  φόνο και φοβάται ότι όντως μπορεί να ήταν αυτή που τράβηξε την σκανδάλη και σκότωσε τον άνθρωπο που δολοφόνησε την αδερφή της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ξαναπαντρεύονται Δημήτρης και Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Σπύρο και Κοσμά

Σε αγαπώ και θα αποδείξω ότι είσαι αθώα” της λέει ο Δημήτρης και αρχίζει ένα νέο αγώνα να συγκεντρώσει στοιχεία για να την βγάλει απ’ τη φυλακή. Όλο αυτό φυσικά θα τους φέρει ξανά κοντά αφού η Άννα θα καταλάβει ότι εκείνος θα είναι πάντα δίπλα της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το βίντεο που λύνει μια για πάντα το μυστήριο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης πλακώνει στο ξύλο τον Άγγελο

Μέχρι να σκάσει η επόμενη βόμβα όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο πατέρας της που τόσο καιρό έχει εξαφανιστεί είναι στην πραγματικότητα νεκρός και πως υπεύθυνοι είναι ξανά η οικογένεια Μαρκέτου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close