Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-Σταύρος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μία παράξενη διορία μέχρι τις 6 θα υπάρξει, για να σκάσει η βόμβα. 

Χαμόοος θα γίνει πάλι!! Μην μας κουνήσει κανείς από τις οθόνες μας λέμε!

 

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Άγγελο μέσω της Κλειώς και όλοι έχουν θορυβηθεί. Τους δίνουν διορία μέχρι τις έξι το απόγευμα της επόμενης μέρας για να αποκαλύψουν όλα όσα κρύβουν. Η Άννα πρέπει να παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αδερφή της ήταν ανήθικος χαρακτήρας και ότι ο Άγγελος έπεσε θύμα της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Στην φυλακή η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Άννα ότι ο πατέρας του ο Σπύρος ήταν εκείνος που έβαλε το δικό της πατέρα Κοσμά άδικα στη φυλακή και πως εκείνος γνώριζε ότι ο Σπύρος συγκάλυψε το φόνο του Κοσμά, που έκανε ο Θοδωρής.

Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει το φόνο του Κοσμά. Ο Σταύρος έχει κι εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά την αδερφή του η οποία συγκάλυψε μία δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει πως το πτυχίο νομικής του είναι πλαστό.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα αρνείται να συγχωρέσει την μητέρα της

Παγιδευμένοι-spoiler-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ξαναπαντρεύονται Δημήτρης και Άννα

Ο Αντρέας μαθαίνει ότι έχει μία κόρη, κάτι που δε γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Άγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του την αλήθεια θα το κάνει ίδιος. Όλοι είναι σοκαρισμένοι καθώς ξέρουν πως αν δεν κάνουν αυτό που τους ζητάει κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα πάθει κακό.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Σπύρο και Κοσμά

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απειλεί τον Άγγελο

Η Άννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από αυτή την απειλή. Θα καταφέρνουν να σταματήσουν τον Άγγελο; Την ίδια ώρα η Άννα μαθαίνει ότι ο πατέρα της αγνοείται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close