Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων  65 , 66Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Μια ζωή αυτό το ζευγάρι καταδικασμένο να πληρώνει τα λάθη τρίτων… Ε ΕΛΕΟΣ!

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 65 στις 5/6/23

Επεισόδιο 65

Δευτέρα

Ο Θοδωρής κρίνεται προφυλακιστέος ενώ ο Σπύρος αφήνεται ελεύθερος μέχρι να γίνει η δική. Ο Σταύρος και ο Ανδρέας συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να βρουν τον άνθρωπο κλειδί που ήταν μάρτυρας στη σκηνή του φόνου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 63, 64

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ζητά να υπερασπιστεί τον Θοδωρή

Ένα νέο στοιχείο όμως έρχεται και ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα. Στα ρούχα του Κοσμά υπάρχουν ίχνη από τρεις σφαίρες ενώ ο Θοδωρής ισχυρίζεται ότι το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Κοσμά εκπυρσοκρότησε μόνο μία φορά.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Εμπλέκονται σε μία δολοφονία Άννα και Δημήτρης

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα βλέπει τον Δημήτρη νεκρό

Δεδομένου ότι ο Άγγελος γνώριζε για το δολοφόνο του Κοσμά, όπως είναι καταγεγραμμένο στο βίντεο που άφησε ξέρουν και οι δύο ότι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις στις απορίες τους είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψε στην Άννα που βρίσκεται ο Θοδωρής.

Πηγαίνουν στο Δημήτρη να τον ενημερώσουν αλλά εκείνος αρνείται να τους ακούσει έχοντας πάρει απόφαση να απαρνηθεί την οικογένειά του και να μείνει κοντά στην αγαπημένη του. Η Άννα που έχει μάθει ότι ο Αλέκος ανέλαβε την υπεράσπιση του Νίκου στην δίκη για το διαζύγιο με την αδερφή της πηγαίνει στο γαμπρό της και του κάνει φασαρία.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο φόνος που θα συζητηθεί

Τον προειδοποιεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα τον χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί την ίδια και το μόνο που θα καταφέρει με τα βρώμικα κόλπα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι να πληγώσει την κόρη του, που ήδη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια στιγμή με τη μητέρα της ορκίζεται να καταστρέψει το Δημήτρη.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 66 στις 6/6/23

Επεισόδιο 66

Τρίτη

Η Άννα θα αποκαλύψει στο Σταύρο ότι ο Χατζής την οδήγησε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο πατέρας της. Συμφωνούν όμως να μην το αποκαλύψουν ακόμα ώστε να πιάσουν τον Αλέκο απροετοίμαστο. Η Άννα παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι σίγουρη ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα της.

Η Ειρήνη και η Χρύσα πηγαίνουν στο Σπύρο. “Σκοτώσατε τον άντρα μου, καταστρέψατε την οικογένειά μου” του φωνάζει κλαίγοντας. Ο Γεράσιμος την παρακαλεί να σταματήσει επειδή στο διπλανό δωμάτιο είναι η Δάφνη και ακούει την κουβέντα τους.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα δίνει σκληρή μάχη και την κερδίζει

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη ορκίζεται να χωρίσει Άννα και Δημήτρη

Αλήθεια; Κι εμένα ο άντρας μου είναι στο χώμα” του απαντά εκείνη και του πετάει στα μούτρα τα λεφτά που της είχε δώσει για την κηδεία του Κοσμά. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει την αδερφή του σε άσχημη κατάσταση.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα δίνει τελεσίγραφο στον Δημήτρη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: O Νίκος ζητάει την βοήθεια του Χατζή – Η ευκαιρία να καταστρέψει την Άννα είναι μπροστά του

Κλαίει και του ζητάει να την πάει στην Άννα. “Θέλω να της ζητήσω συγνώμη. Αν της μιλήσω ίσως σταματήσει να είναι θυμωμένη μαζί μας” του λέει. Ο Δημήτρης αποφασισμένος να σώσει την σχέση του με την Άννα αποκόπτεται τελείως από την υπόθεση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close