Παγιδευμένοι: Η Χρύσα ζητά διαζύγιο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Χρύσα ζητά διαζύγιο.

Επιτέλους, καιρός ήταν….

Η Χρύσα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας που έκανε η Δώρα, όμως φοβάται να ανοίξεις το φάκελο και κλίνεται στο δωμάτιο της. Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Άννα και εκείνη τρέχει στο πατρικό της και παίρνει μαζί της τον υπολογιστή, ώστε να μελετήσει το μήνυμα του Αγγελου.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 46 , 47

Παγιδευμένοι: Η Χρύσα ζητά διαζύγιο

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η άγρια δολοφονία μίας γυναίκας

Συντετριμμένη, η Χρύσα της ζητά να δει εκείνη το αποτέλεσμα του τεστ, το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο Νίκος. Μέσα της, όμως ήξερε ήδη την αλήθεια, όπως ήξερε και ότι ο γάμος της είχε πια τελειώσει. Ξεκαθαρίζει ότι θέλει διαζύγιο, η Άννα στέκεται στο πλευρό της, η  Ειρήνη τις βάζει τις φωνές σίγουρη πως κάνει το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή της. Ο Νίκος από τη μεριά του, δεν θέλει να χωρίσει και ζητά από την Άννα να τους βοηθήσει, καθώς το διαζύγιο θα διέλυε την Λίνα.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το βίντεο του Άγγελου συγκλονίζει την Άννα

Παγιδευμένοι: Η Χρύσα ζητά διαζύγιο

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Μια μεγάλη πληγή του παρελθόντος αιμορραγεί

Η κατάσταση στο σπίτι είναι έκρυθμη και εκείνη προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, ενώ στο μυαλό της στριφογυρίζει διαρκώς το μήνυμα του Άγγελου… Το παρακολουθεί προσπαθώντας να το αποκωδικοποιήσει, την ώρα που ο Αλέκος δίνει εντολή στο Μάρκο να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από το κελί. Πιεσμένος εκείνος, καταφεύγει στην Κατερίνα, ζητώντας τη βοήθεια της.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ποιος είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ή αλλιώς Δημήτρης Μαρκέτος o Εισαγγελέας της καρδιάς μας

Παγιδευμένοι: Η Χρύσα ζητά διαζύγιο

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι της Κλειούς

Ο Δημήτρης τους βλέπει να κουβεντιάζουν και καταλαβαίνοντας, ότι μπορεί να την πιέσει να απελευθερώσει το Χατζή, πηγαίνεις στο Σταύρο, ο οποίος όμως δεν έχει καμία διάθεση να επέμβει. “Αν κάνει οποιοδήποτε λάθος θα το πληρώσει”, λέει, όμως η αδερφή του θα τους διαψεύσει όλους. Όταν ο Αλέκος εμφανίζεται μπροστά της με την αίτηση αποφυλάκισης, μελετά τα στοιχεία και διατάζει την προσωρινή του κράτηση!

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Τα μυστικά αποκαλύπτονται

Παγιδευμένοι: Η Χρύσα ζητά διαζύγιο

 Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ένας άντρας μες στα αίματα κατηγορεί την Άννα για ξυλοδαρμό

Έτσι ο πανίσχυρος Χατζής οδηγείται στις φυλακές. Η Άννα το μαθαίνει και πανηγυρίζει, γιατί επιτέλους πέτυχε αυτό που ήθελε. Ενώ Δημήτρης δεν μπορεί να χαρεί, καθώς οι αμφιβολίες για τη γυναίκα που αγαπά τον έχουν πνίξει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close