Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε την άγρια δολοφονία μίας γυναίκας. 

ΠΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΙΑ;

Η ημέρα της δίκης της Άννας πλησιάζει και πρέπει να βρουν αρκετά στοιχεία για να εξασφαλίσουν την αθώωση της. Ο Αλέκος όμως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Έχει ένα σχέδιο να παγιδεύσει την Άννα για να αποδείξει την ενοχή της ως ηθική αυτουργό, να την βγάλει εκτός ελέγχου.

Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης απ’ την άλλη συνεχίζουν τις έρευνες. Ένα νέο στοιχείο που έρχεται στην επιφάνεια μετά από μαρτυρία, είναι μια τρίτη σφαίρα που έπεσε στον τόπο του εγκλήματος. Ο Δημήτρης θα συνεχίσει να ψάχνει μόνος του.

Όταν την βρίσκει τηλεφωνεί στο φίλο του. “Την βρήκα ειδοποίησε το Σταύρο να στείλει κλιμάκιο” και όντως έτσι συμβαίνει. Η σφαίρα πάει για βαλλιστική εξέταση προκειμένου να δουν αν έχει πάνω αποτυπώματα και DNA.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το βίντεο του Άγγελου συγκλονίζει την Άννα

Παγιδευμένοι-Ανδρέας-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια μεγάλη πληγή του παρελθόντος αιμορραγεί

Ο Άκης, ο Θοδωρής. η Δανάη, η Νεφέλη και η Λίνα, έχουν μπλέξει σε βαθιά νερά. Ο Νώντας τους αναγκάζει πλέον να δουλέψουν για αυτόν και τους βγάζει και πλαστές ταυτότητες. Φυσικά δεν μπορούν να αρνηθούν. Στο μεταξύ ο εκβιασμός του Γεράσιμο στην Κλειώ συνεχίζεται.

Όταν εκείνη πηγαίνει και τον βρίσκει την ρωτάει “έμαθες που είναι το πτώμα;” όμως εκείνη έχει άλλη απάντηση “δεν το βρήκα αλλά βρήκα κάτι πιο σημαντικό, το μυστικό που ενώνει εσένα και τον Αλέκο.“.  Εκείνος συνοφρυώνεται “τι έγινε δε σου αρέσει;

Μία γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια στο ξύλο από τον άντρα της. Είχε ένα παιδί που χρειαζόταν αγάπη και ο άντρας θα ήταν εκτελεστής του. Εσύ αλλάξεις τα δείγματα DNA που έδειχναν ότι το παιδί είναι δικό σου” του λέει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τα μυστικά αποκαλύπτονται

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένας άντρας μες στα αίματα κατηγορεί την Άννα για ξυλοδαρμό

Μπορούσε να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί. Ήταν  ίδιος ο διάολος. Τον σκότωσα εγώ και δε μετάνιωσα ούτε λεπτό” της αποκαλύπτει.

Θα επιστρέψω στα Γιάννενα και δεν θα με εμποδίσεις ξανά ούτε θα απειλήσεις την κόρη μου κι εμένα αλλιώς θα καταστρέψω εσένα και τον Αλέκο με κλειστά τα μάτια.” είναι η δική της απάντηση.

Η μεγάλη μέρα της δικής της Άννας έχει φτάσει. Η Άννα λέει στην απολογία της “κύριε δικαστά συνειδητοποίησα ότι ο Άγγελος θα το έσκαγε και τον ακολούθησα. Όταν με ανακάλυψε με σημάδεψε με όπλο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος επιστρέφει και στοιχειώνει την Άννα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό παρελθόν της εισαγγελέως

Κατάφερα να το πάρω και το έστρεψα πάνω του για να αμυνθώ, όμως δεν τον πυροβόλησα. Κάποιος με χτύπησε στο κεφάλι. Δηλώνω αθώα“. Όλοι αγωνιούν για τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης μπαίνει ο Αντρέας. Η σφαίρα έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ηλία και είναι ίδια με τις άλλες σφαίρες που βρέθηκαν στο σπίτι του. Η Άννα αθωώνεται. Παράλληλα ο Νώντας πιέζει τα παιδιά να συνεργαστούν για τη δουλειά στην οποία θέλει να τα μπλέξει.

Η Κλειώ σχεδιάζει να φύγει και να γυρίσει στα Γιάννενα. Ο Αλέκος όμως και ο Γεράσιμος δεν θέλουν να την αφήσουν. Εκείνη κρατάει τον άσσο στο μανίκι της. Την  ίδια στιγμή ο Δημήτρης και η Άννα είναι μαζί με το Σταύρο και συζητούν για την υπόθεση.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το ένοχο μυστικό που συνδέει Γεράσιμο – Αλέκο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 44 , 45

Για το ποιος έδωσε την εντολή στον Ηλία για τη δολοφονία του Άγγελου. Ο Αντρέας καταφθάνει με συγκλονιστικά νέα. “Βρήκα μες τα πράγματα του Ηλία μία κάρτα του Αλέκου που γράφει πάνω τον αριθμό του τηλεφώνου του.

Διασταυρώσαμε ότι είναι ο δικός του γραφικός χαρακτήρας, επιπλέον μια μέρα πριν την δηλητηρίαση του Άγγελου στη φυλακή τραβήχτηκε από το λογαριασμό της Υβόννης ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.“.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας σώζει την Άννα

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος στην φυλακή

Την ώρα που ο Αλέκος σκοπεύει να τιμωρήσει την Υβόννη για τον εραστή της, ο Ανδρέας εμφανίζεται, τον συλλαμβάνει και τον οδηγεί στην φυλακή. Μέσα σε όλα αυτά η Άννα λαμβάνει ένα περίεργο φάκελο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close