Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μία μεγάλη πληγή του παρελθόντος αιμορραγεί.

Θα ραγίσουν καρδιές…

Η ημέρα της δίκης της Άννας στη σειρά Παγιδευμένοι, πλησιάζει και τόσο η ίδια με τον Δημήτρη όσο και ο Ανδρέας, πιο διακριτικά, κάνουν αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία ώστε να εξασφαλίσουν την αθώωση της.

Ο Αλέκος όμως δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Καταστρώνει ένα σχέδιο για να παγιδεύσει την Άννα και να αποδείξει την ενοχή της ως ηθικής αυτουργού…

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι της Κλειούς

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τα μυστικά αποκαλύπτονται

Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης συνεχίζουν τις έρευνες και ανακαλύπτουν ένα στοιχείο που φαίνεται αρκετό για να πετύχουν τον σκοπό τους… Τώρα όμως ο Δημήτρης θα πρέπει να συνεχίσει μόνος του την έρευνα. Ο Ακης, ο Θοδωρής, η Δανάη, η Νεφέλη και η Λίνα έχουν πέσει σε βαθιά νερά, καθώς ο Νώντας τούς αναγκάζει πλέον να δουλέψουν γι’ αυτόν.

Ενώ ο εκβιασμός του Γεράσιμου στην Κλειώ συνεχίζεται, εκείνη ανακαλύπτει κάτι για τον άνθρωπο που την εκβιάζει, ώστε να μπορέσει να του ξεφύγει. Είναι όμως αυτό αρκετό για να της λύσει τα χέρια;

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένας άντρας μες στα αίματα κατηγορεί την Άννα για ξυλοδαρμό

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος επιστρέφει και στοιχειώνει την Άννα

Η δυναμική εισαγγελέας Αγγελική Ρούσσου μετατίθεται από τη Θεσσαλονίκη στην εισαγγελία του Πειραιά. Οξυδερκής, ικανή και πιστή στο καθήκον, πατάει γερά στα πόδια της και δεν σταματάει μπροστά σε κανένα εμπόδιο.

Κάτω όμως από τον ισχυρό και ανεξάρτητο χαρακτήρα της κρύβεται μια μεγάλη πληγή του παρελθόντος, που ακόμα αιμορραγεί. Η παρουσία της Αγγελικής θα είναι καθοριστική για όλους και θα δώσει άλλη τροπή στις εξελίξεις.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το ένοχο μυστικό που συνδέει Γεράσιμο – Αλέκο

Παγιδευμένοι-Αγγελική Ρούσσου-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 44 , 45

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί ήρθε στην εισαγγελία του Πειραιά δεν είναι ξεκάθαρη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι έχει έρθει για να δυσκολέψει το έργο του Σταύρου Μαυρίδη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας σώζει την Άννα

Παγιδευμένοι-Αγγελική Ρούσσου-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος στην φυλακή

Η ανάμιξή της στις δικές του υποθέσεις δημιουργεί προβλήματα στη συνεργασία τους και δημιουργεί τριγμούς στη μεταξύ τους σχέση. Μια σχέση που φαίνεται να είναι ανταγωνιστική. Είναι όμως;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close