Παγιδευμένοι-Αλέκος-Άκης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Άκης λέει στον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά. 

Αυτός ο Άκης….

Ο Θοδωρής, ο Άκης, η Νεφέλη, η Λίνα και και η Δανάη οδηγούνται στην ασφάλεια και η Άννα με το Δημήτρη αναγκάζονται να αφήσουν τα πάντα για να τρέξουν κοντά τους. Σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, o Αντρέας έχει ήδη αναλάβει την υπόθεση, την οποία εμπλέκεται και η κόρη του ενώ ο Σταύρος μαθαίνοντας τι ακριβώς έχει συμβεί τρέμει μήπως το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον Κοσμά.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης νεκρός

Παγιδευμένοι-Άκης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένα πτώμα οδηγεί Λίνα και Θοδωρή στη σύλληψη

Στο τμήμα ο Σπύρος καλεί τους ιατροδικαστές γεμάτος αγωνία για το πτώμα το οποίο τελικά ανήκει στο νεαρό κορίτσι που είχε εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αποκαλύπτεται το πτώμα του Κοσμά – Ο ρόλος του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ

Κανείς όμως δεν ξέρει πώς βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του Άκη και ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει καμιά εξήγηση. Ο δικαστής λοιπόν διατάσσει την προφυλάκιση του ενώ αφήνουν τα υπόλοιπα παιδιά ελεύθερα.

Ελεύθερος μένει και ο Αλέκος μετά την εξέταση της ομολογίας του Άγγελου και επιστρέφει στο σπίτι σοκάροντας την Υβόννη, που πίστευε ότι με την κατάθεση της θα τον έκλειναν για πάντα στη φυλακή.

Πανικόβλητη του ομολογεί ότι η Άννα την έπεισε να το κάνει κι αυτός ορκίζεται να την καταστρέψει. Η Αγγελική συντετριμμένη ανακοινώνει στους γονείς της κοπέλας ότι η κόρη τους είναι νεκρή και ο Σταύρος την στηρίζει και υπόσχεται να την βοηθήσει να καταδικάσουν τους ενόχους.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Θα λιώσει καρδιές η συνάντηση του Γεράσιμου με το αυτιστικό παιδί του

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης αθωώνει τον Αλέκο

Όσο για το Δημήτρη βλέπει ξανά και ξανά το βίντεο του Άγγελου προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει τις απειλές του όταν η Άννα έρχεται στο γραφείο του. Κλονισμένος λέει “νομίζω το πρόβλημα για το οποίο μιλάει έχει να κάνει με τον πατέρα σου.”.

Την ίδια στιγμή ο Άκης μέσα απ’ τη φυλακή τηλεφωνεί στον Αλέκο και ζητά την βοήθεια του για να ξεμπλέξει. Εκείνος του λέει πως δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί του και τότε ο νεαρός του κάνει μία πρόταση την οποία δεν μπορεί να πει όχι. “Ξέρω κάτι που θα διαλύσει το Δημήτρη Μαρκέτο και την οικογένεια του. Ελάτε να με βοηθήσετε και θα στα πω από κοντά.” Θα πεί ο Ακής όλη την αλήθεια για το φόνο του Κοσμά; Οχί ακριβώς όλη την αλήθεια….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close