Παγιδευμένοι: Σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ.

Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα…..

Ο Θοδωρής, ο Άκης, η Νεφέλη, η Λίνα και και η Δανάη οδηγούνται στην ασφάλεια και η Άννα με το Δημήτρη αναγκάζονται να αφήσουν τα πάντα για να τρέξουν κοντά τους. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, o Αντρέας έχει ήδη αναλάβει την υπόθεση, την οποία εμπλέκεται και η κόρη του ενώ ο Σταύρος μαθαίνοντας τι ακριβώς έχει συμβεί τρέμει μήπως το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον Κοσμά.

Οι ιατροδικαστές αναλαμβάνουν δράση την ώρα που η Άννα προσπαθώντας να προστατέψει την Λίνα γίνεται συνήγορος και των πέντε παιδιών. Την ίδια στιγμή στην εισαγγελία η Αγγελική αναλαμβάνει μία νέα υπόθεση.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος φοβάται για την ζωή της Αγγελικής

Παγιδευμένοι: Σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης αθωώνει τον Αλέκο

Μία κοπέλα έχει εξαφανιστεί και οι γονείς της κατηγορούν ένα νεαρό και τους δικούς του ότι την άρπαξαν και την κρατούσαν παρά την θέλησή της. Ο Σταύρος βλέπει πολύ κόσμο μαζεμένο στους διαδρόμους και μαθαίνει ότι ο κατηγορούμενος προέρχεται από οικογένεια μπλεγμένη με τον υπόκοσμο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης νεκρός

Παγιδευμένοι-Άκης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένα πτώμα οδηγεί Λίνα και Θοδωρή στη σύλληψη

Φοβούμενο ότι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε μια γυναίκα εισαγγελέα ζητά από το Δρακάτο να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση όμως η Αγγελική αντιδρά πολύ άσχημα. Κατηγορεί και τους δύο για διακρίσεις και αναγκάζει το Σταύρο να απολογηθεί για την κίνηση που έκανε.

Έχει ήδη υποσχεθεί στους γονείς του κοριτσιού να κάνει τα πάντα για να βρει την κόρη τους όμως τα πράγματα δε δείχνουν και τόσο αισιόδοξα. Στο μεταξύ τα πέντε παιδιά περνούν το βράδυ στο κρατητήριο και η Άννα μη θέλοντας να ταράξει την Χρύσα η οποία έχει ήδη πετάξει το Νίκο έξω απ’ το σπίτι της κρύβει την αλήθεια και αυτό γίνεται αφορμή για άλλον ένα καβγά με το Δημήτρη.

Ο όποιος απογοητευμένος της λέει “συνειδητοποιώ ότι είσαι ίδια με το Θοδωρή, όσο κι αν σε προστατεύω δεν μπορείς να σταματήσεις να μπλέκεις σε μπελάδες“.  Τα λόγια του την πληγώνουν γιατί ξέρω ότι σε ένα βαθμό έχει δίκιο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μαχαιρώνουν τον Ανδρέα

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ των παιδιών είναι του Κoσμά;

Έχεις σκεφτεί μήπως ότι και εγώ κι αυτός θέλουμε να αλλάξουμε αλλά δεν μπορούμε; Είναι δύσκολο να αλλάξεις γιατί φοβάσαι το μετά. Το άγνωστο πάντα φέρνει φόβο” του λέει αλλά υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να μην πει άλλα ψέματα και την επόμενη μέρα όταν τα παιδιά θα πρέπει να παρουσιαστούν μπροστά στο δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει για το αν προφυλακιστούν ή όχι λέει στην Χρύσα την αλήθεια για την κόρη της.

Αυτή, ο Νίκος και η Ειρήνη τρέχουν στην εισαγγελία την ώρα που ο Ανδρέας έχει μια πολύ δυσάρεστη συνάντηση με το σύζυγό της Νατάσσας, όταν αυτός έρχεται στο τμήμα για να δει την κόρη του η Δανάη του αποκαλύπτει ότι ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς της και εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού.

Παγιδευμένοι: Σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ

Την επόμενη μέρα πήγε να βρει τον Ανδρέα εκτός υπηρεσίας. Τον απειλεί και καταφέρνει να τον τραυματίσει με ένα μαχαίρι. Πίσω στο τμήμα ο Σπύρος καλεί τους ιατροδικαστές γεμάτος αγωνία για το πτώμα το οποίο τελικά ανήκει στο νεαρό κορίτσι που είχε εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αποκαλύπτεται το πτώμα του Κοσμά – Ο ρόλος του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές και νέοι χαρακτήρες

Κανείς όμως δεν ξέρει πώς βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του Άκη και ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει καμιά εξήγηση. Ο δικαστής λοιπόν διατάσσει την προφυλάκιση του ενώ αφήνουν τα υπόλοιπα παιδιά ελεύθερα.

Η Αγγελική συντετριμμένη ανακοινώνει στους γονείς της κοπέλας ότι η κόρη τους είναι νεκρή και ο Σταύρος την στηρίζει και υπόσχεται να την βοηθήσει να καταδικάσουν τους ενόχους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close