Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα λιώσει καρδιές η συνάντηση του Γεράσιμου με το αυτιστικό παιδί του.

Αχ παιδιά, τι όμορφες σκηνές θα δούμε <3

Ο Γεράσιμος εξακολουθεί να εκβιάζει την Κλειώ, όμως εκείνη καταφέρνει να βρει ένα στοιχείο που τον αφορά και είναι σίγουρη ότι θα απαλλαγεί για πάντα από εκείνον.

Η Κλειώ έχει αρχίσει να σκέφτεται την επιστροφή της στα Γιάννενα για να είναι δίπλα στο παιδί της, όμως τόσο ο Αλέκος, όσο και ο Γεράσιμος θα κάνουν τα πάντα για να την σταματήσουν. Μόνο, αυτό που δεν γνωρίζει κανείς από τους δύο και θα το καταλάβουν σύντομα είναι ότι κρύβει στο μανίκι της ένα ισχυρό χαρτί…

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης αθωώνει τον Αλέκο

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Είμαι ο γιος του Διαβόλου- Το βίντεο της αλήθειας

Ότι χρόνια πριν σκότωσε έναν άντρα ο οποίος κακοποιούσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του μικρού γιου του και πως ο Αλέκος τον βοήθησε να αλλοιώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να φαίνεται πως το παιδί είναι δικό του.

Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή” λέει ο Γεράσιμος και εκείνη του απαντά “εσύ απ’ την πλευρά σου φρόντισες να βρεις κάποιον να πάρει πάνω του το δικό του έγκλημα, εκείνο το δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Χρύσα ζητά διαζύγιο

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 46 , 47

Εγώ θα επιστρέψω στα Γιάννενα κι αν κάνεις οτιδήποτε για να με σταματήσεις θα σας καταστρέψω και τους δύο“. Η Κλειώ θα καταφέρει τελικά να κάνει αυτό που ήθελε. Φεύγει για τα Γιάννενα ώστε να είναι κοντά στο παιδί της και αυτό το πετυχαίνει χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Γεράσιμου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η άγρια δολοφονία μίας γυναίκας

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το βίντεο του Άγγελου συγκλονίζει την Άννα

Και  εμείς θα δούμε, σε μια σκηνή που θα ραγίσει καρδιές, εκείνον να πηγαίνει  στο σπίτι όπου βρίσκεται το παιδί που έσωσε από ένα βίαιο και επικίνδυνο πατέρα ,ένα μικρό αγόρι στο φάσμα του αυτισμού.

Το παιδί παίζει με τα παιχνίδια του και του ζητά να το πάει στο σπίτι τους όπως το υποσχέθηκε θα σε πάω στο σπίτι ο μπαμπάς πάντα τηρεί τις υποσχέσεις του απαντάει ο Γεράσιμος συγκινημένος και ‘μεις θα λιώσουμε με την συνέχεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close