Παγιδευμένοι-Αλέκος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέκος και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

Καλά Αλέκο ίδιος με τον γιο σου θα γίνεις βλέπω…

Ένα φρικτό λάθος ετοιμάζεται να κάνει ο Αλέκος Χατζής, στη σειρά Παγιδευμένοι. Τα επεισόδια σταμάτησαν λόγω μουντιάλ, οι εξελίξεις όμως τρέχουν, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μένουν άναυδοι με την επιστροφή της αγαπημένης τους σειράς.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι- Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ : Έτσι γίνονται οι τέλειες μπούκλες της

Παγιδευμένοι:

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο φόνος του Άγγελου δεν είναι ότι φαίνεται

Ο Άγγελος θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση. Κάποιος έχει προσπαθήσει να τον σκοτώσει. Ο νεαρός ζητά από τους αστυνομικούς να καλέσουν τον πατέρα του στο νοσοκομείο, με την επιθυμία να του μιλήσει για τελευταία φορά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα παγιδεύει τον Άγγελο στην απόδραση του

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος αλλάζει τα σχέδια του Άγγελου

Όταν ο Αλέκος μπαίνει στο δωμάτιο, αντικρίζει τον γιο του σε τραγική κατάσταση. Κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε. Ο Άγγελος ισχυρίζεται πως κάποιος θέλει να τον σκοτώσει, πως κάποιος θέλει να του κάνει κακό μέσα στις φυλακές. Εάν επιστρέψει, τότε θα πεθάνει σίγουρα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η απαγωγή της Άννας

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Με αυτά τα λόγια, ο νεαρός χτυπά τον πατέρα του εκεί που πονάει. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Αλέκος κάνει το μεγαλύτερό του λάθος, στη σειρά Παγιδευμένοι. Δίχως δεύτερη σκέψη, οργανώνει την απόδραση του γιου του από το νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τον καλύτερο αποχαιρετισμό έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς με ένα βίντεο

Παγιδευμένοι-Αλέκος-Υβόννη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη θα αναγκαστεί να δεχτεί την σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Ο Άγγελος καταφέρνει να αποδράσει και η Άννα βρίσκεται σε πανικό. Η ίδια παρακολουθεί τα βήματά του και φροντίζει να του επιτεθεί με τον χειρότερο τρόπο. Ένα νέο μαρτύριο ξεκινά για τους πρωταγωνιστές..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close