Παγιδευμένοι:

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικές καθώς θα δούμε πως έτσι θα αποδράσει ο Άγγελος.

Αυτός τι δηλαδή θα την βγάλε λάδι τώρα;;

Η Κατερίνα, μη μπορώντας να περιμένει τον Άγγελο στη σειρά Παγιδευμένοι να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πηγαίνει να τον δει στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η απαγωγή της Άννας

Παγιδευμένοι: Η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Εκείνος όμως είναι αναίσθητος στο κρεβάτι του. Ο σφυγμός του είναι αδύνατος και το ασθενοφόρο τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης βλέπει το περιστατικό και ρωτάει για ποιον κρατούμενο πρόκειται.

Φοβούνται ότι είναι καρδιακή προσβολή ενώ 0 Δημήτρης εξετάζει το κελί. Όλοι θα τρέξουν στο νοσοκομείο ενώ η Υβόννη κλαίει απαρηγόρητη για τον γιο της και όλοι νιώθουν οίκτο αυτήν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τον καλύτερο αποχαιρετισμό έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς με ένα βίντεο

Παγιδευμένοι: Με ανατρεπτικό φόνο τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη θα αναγκαστεί να δεχτεί την σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Όσοι βρίσκονται στο νοσοκομείο περιμένουν με αγωνία το ιατρικό ανακοινωθέν. Ο γιατρός τους ενημερώνει ότι βρέθηκε ποσότητα δηλητήριου που προκάλεσε, την καρδιακή προσβολή. Θεωρείται πλέον βέβαιο ότι κάποιος αποπειράθηκε να σκότωσε τον Άγγελο μέσα στη φυλακή ή μήπως ήταν ένα σχέδιο του ίδιου;

Ο Άγγελος τελικά διαφεύγει τον κίνδυνο. Ζητάει να δει τον πατέρα του. Του λέει ότι κάποιος προσπάθησε να τον σκοτώσει αλλά τι θα γίνει αν το ξανακάνει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα έρθει σε μια συνάντηση που θα τον παγώσει

Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες αλλαγές – Όλα όσα είπε ο Άγγελος για τη σειρά

Μοιάζει να είναι πολύ τρομαγμένος και με δάκρυα στα μάτια. Ο Αλέκος, λυγίζοντας σε αυτή την εικόνα του γιου του, του λέει ότι θα σχεδιάσει την απόδρασή του την ώρα που θα τον πάνε για εξετάσεις.

Την επόμενη ημέρα ο Άγγελος συνοδεύεται από τους αστυνομικούς. Εκείνος έχει ένα ειρωνικό ύφος και σφυρίζει έναν σκοπό που κεντρίζει το ενδιαφέρον της Άννας που περνάει από εκεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Η Άννα αρνείται να συγχωρέσει την μητέρα της

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νέες δολοφονίες χωρίς κάποιον ένοχο

Οι ματιές τους διασταυρώνονται αλλά δεν μιλούν. Εκείνος συνεχίζει να σφυρίζει. Του βγάζουν τις χειροπέδες και μπαίνει μπάνιο. Η Αννα θυμάται οτι αυτόν τον σκοπό σφύριζε όταν οι δυο τους έκαναν κοπάνα μία μέρα από τη σχολή για να πάνε εκδρομή. Καταλαβαίνει ότι θα το σκάσει.

Τρέχει και πάει στο πάρκινγκ όπου βλέπει το αυτοκίνητο. Μπαίνει μέσα. Μετά από λίγο ο Άγγελος που καταφέρνει να αποδράσει μπαίνει στο αμάξι αλλά δεν ξέρει ότι πίσω είναι η Άννα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close